Movial Plus, pentru articulatii sanatoase!

Core Invest Health lanseaza Movial Plus pentru mentinerea sanatatii articulatiilor 


Nu-ti imaginezi viata fara miscare? Nici nu trebuie! Persoanele inactive fizic au un risc mai mare de a fi expuse depresiei si anxietatii, sunt mai predispuse la izbucniri nervoase si pot suferi de-a lungul vietii de multiple afectiuni, de la boli cardiace, pana la artroza si alte complicatii asociate acesteia. In egala masura, daca esti supus unui efort fizic intens si prelungit sau practici constant sport, inclusiv de performanta, inseamna ca te-ai confruntat cel putin o data cu dureri articulare. Core Invest Health introduce pe piata din Romania o noua generatie de suplimente alimentare pentru sanatatea articulatiilor prin intermediul Movial Plus, formula complexa inovativa ce ajuta la regenerarea articulatiilor, reduce inflamatia si elimina durerea in doar 21 de zile!


Previne cele mai frecvente probleme articulare cu Movial Plus
Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, bolile articulare afecteaza peste 65% dintre persoanele adulte, iar cea mai presanta problema este durerea care duce in timp la disconfort fizic si la incapacitatea de a-ti desfasura normal activitatile zilnice. Din pacate, importanta protejarii articulatiilor este constientizata abia la aparitia durerii, iar cele mai frecvente dureri sunt cele de genunchi, urmate de durerile de umeri si solduri.
Vestea buna este ca bolile articulare pot fi prevenite, incetinite si chiar stopate prin adaptarea efortului fizic varstei, intarirea masei musculare, miscari usoare regulate, dieta sanatoasa si postura corecta a corpului, dar si prin administrarea de suplimente alimentare care calmeaza durerea si inflamatia si in egala masura protejeaza si regenereaza cartilajul articular supus presiunii.


Daca simti durere in timpul mersului, la urcarea scarilor, in timp ce stai pe scaunul de la birou, cand te apleci sau cand iti indeplinesti activitatile zilnice, trebuie sa consulti un medic specialist si sa iei in calcul administrarea de suplimente alimentare eficiente in preventia si tratarea rigiditatii articulare si a osteoartritei, afectiune ce ocupa locul 4 in randul femeilor si locul 8 la barbati.
Desi tendinta generala este sa credem ca problemele articulare sunt specifice doar varstei a treia si doar celor care nu fac sport, acestea se pot instala inca din copilarie, adolescenta sau tinerete, indiferent ca esti sedentar sau activ. E adevarat insa ca in jurul varstei de 30 de ani se atinge un maximum al masei osoase, dupa care tesuturile si cartilajele incep sa se subtieze si astfel apar durerile articulare. In aceste conditii, un supliment alimentar pentru sustinerea mobilitatii articulatiilor este necesar atat ca preventie, cat si ca solutie de refacere a articulatiilor si de calmare a durerii. De aceea, apreciez complexitatea ingredientelor active si eficienta clinica demonstrata a Movial Plus, cu atat mai mult cu cat ofera protectie celor care isi expun articulatiile unui efort sporit sau sunt predispusi la intinderi, dureri ori fracturi. Sfatul meu este sa faceti zilnic exercitii de intindere de circa 5-10 secunde folosind degetele, incheieturile, bratele si gleznele intrucat articulatiile nu isi pot exersa singure mobilitatea si in acest mod le mentineti in stare optima” - sustine Claudiu Osman, fost sportiv de performanta si personal trainer la Cybex Gym.
Lubrifierea articulatiilor este cu atat mai necesara in perioada premergatoare sezonului estival, cand activitatile fizice sunt mai numeroase, depunem eforturi sa ne recapatam formele corpului dorite prin practicarea de diverse sporturi, petrecem mai mult timp in aer liber plimbandu-ne cu rolele, bicicleta sau facand jogging.
Movial Plus este rezultatul unei munci de cercetare intense, care si-a dovedit eficienta prin beneficiile oferite tuturor celor care l-au administrat de-a lungul timpului. Tratamentul cu Movial Plus a fost testat timp de 6 luni, in conditii fizice extreme, de catre membrii clubului de fotbal Atletico Madrid (jucatori profesionisti din prima liga, precum si atleti care performeaza in alte categorii),dar si seniori retrasi din activitatea sportiva, in total 40 de persoane. Rezultatele au aratat ca Movial Plus mentine functia cartilajului articular, imbunatateste recuperarea fizica si neutralizeaza stresul oxidativ. In plus, acest supliment alimentar beneficiaza de conceptul patentat Fluidart, o combinatie unica de 4 ingrediente naturale cu grad foarte bun de absorbtie, ce actioneaza simultan si direct la nivelul articulatiilor, avand si avantajul ca reduce costul total al tratamentului prin efectul sau dublu – antiinflamator si analgezic” – explica dr. Dana Stanciulescu, CEO Core Invest Health.
Cum actioneaza Movial Plus – prietenul articulatiilor sanatoase
Beneficiile formulei inovatoare pe care se bazeaza Movial Plus sunt in stransa legatura cu ingredientele active din compozitia sa, care actioneaza astfel:
Colagenul hidrolizat de tip II stimuleaza productia proprie a organismului de colagen tip II si ajuta la functionalitatea si flexibilitatea articulatiilor
Acidul hialuronic cu greutate moleculara ridicata ajuta la mentinerea in conditii foarte bune a lichidului sinovial, reduce inflamatia si elimina in timp durerea
Extractul uscat de rodie are efect antiinflamator si antioxidant, reduce stresul oxidativ la nivelul intraarticular si are efect progresiv de refacere a tesutului afectat
Vitamina C asigura suportul natural in procesul de sinteza a colagenului, asigurand conservarea concentratiei optime de acid hialuronic. Are de asemenea efect antioxidant si imunostimulator.
Movial Plus se administreaza cate 1-2 capsule pe zi, cu apa, preferabil la micul dejun. Pentru beneficii pe termen lung, este recomandat ca administrarea suplimentului alimentar Movial Plus sa se desfasoare in cure de minimum 3 luni. Pretul unei cutii cu 28 de capsule Movial Plus este de 145 de lei si se poate achizitiona de pe http://shop.revidox.ro/regenerare-articulara/movial-plus sau din farmacii. Movial Plus face parte din portofoliul Core Invest Health, alaturi de Revidox, Ox by Revidox, Dormax, Admagra Forte si Obergrass.
Voi ce faceti pentru a avea grija de articulatii? Va astept cu drag raspunsurile!
KISSES!

CONVERSATION

4 comentarii: