Un nou magazin M.A.C!!!

Toata lumea stie deja ca pe harta Bucurestiului a aparut un nou Mall, Mega Mall! Si odata cu el un nou magazin M.A.C! Personal eu il vad ca pe un lucru minunat si sunt absolut convinsa ca fetele care locuiesc in zona sunt incantate sa aiba cat mai aproape atat de multe minunatii!

Nu, nu cred ca mai exista cineva care nu cunoaste M.A.C!




Motto-ul brandului – “All races, all sexes, all ages” (“Toate rasele, indiferent de sex, indiferent de varsta”) reprezinta atitudinea brand-ului fata de individualitate, arta si puterea exprimarii personale. Ca brand de consum ce crede in expresia “a oferi”, M•A•C si-a deschis sufletul in fata lumii.

Datorita pasiunii, maiestriei si impetuozitatii sale privind cautarea inovatiilor, M.A.C. a fost in culisele a peste 300 de reprezentatii la Fashion Week in Londra, Milano, si Paris.
M.A.C. sprijina saptamanile modei din toata lumea – Atena, Copenhaga, Delhi, Singapore, Noua Zeelanda si Moscova.
M.A.C este un brand de machiaj ce a fost creat de make-up artisti pentru make-up artisti. De aceea MAC respecta in mod special si onoreaza comunitatea make up artistilor prin proiecte special create pentru ei.

M.A.C continua sa se dezvolte, indreptandu-se spre noi piete cu magazine flagship, dintre care cel mai recent din Romania s-a lansat in MEGA MALL ! Magazinul inglobeaza toate ingredientele esentiale pe care le asteptam de la un magazin M.A.C (unde freamatul este la fel de intens ca si machiajul): design pur urban, produse inovatoare, colectii editie limitata si o echipa de make-up artisti profesionisti gata sa ofere cele mai bune sfaturi pentru look-uri in tendinte.




Imi pare tare rau ca nu am o fotografie cu un machiaj usor pe care mi l-a facut una dintre fete la lansare! Nu stiu cum am ratat sa va arat dar sunt cu adevarat artisti si la acest capitol!

DESPRE M.A.C. COSMETICS
Make-up Art Cosmetics (M.A.C.) a fost fondat in 1984 in Toronto de catre Frank Toskan, make-up artist si fotograf, si Frank Angelo, proprietarul unui salon de frumusete, pentru a sustine nevoile make-up artistilor profesionisti.
De peste 30 de ani, M.A.C. si-a afirmat abilitatea de a realiza fuziunea dintre moda, distractie si fantezie. Temelia succesului brand-ului M.A.C. – inovatie, originalitate si inventivitate – l-a detasat de celelalte brand-uri de cosmetice.
Astazi, M.A.C., detinut de Estée Lauder Companies, reprezinta fundamentul culturii populare, al modei si al frumusetii.
Abilitatea iesita din comun a companiei de a crea produse inovatoare si de a descinde pe noi piete a dus la dezvoltarea sa extraordinara, cu mai mult de 1400 de locatii in peste 70 de tari din lume.
Produsele M.A.C. reprezinta o fuziune remarcabila intre formule profesionale, arta, culori si maiestrie. De la rujuri si mascara la fond de ten si pensule, produse remarcabile, initiative sociale si un spirit unic, individualist, M.A.C. continua sa atraga clienti din toate rasele, indiferent de sex si varsta din lumea intreaga.




Eu sunt absolut incantata de ceea ce am vazut si ca sa nu ocoliti nici voi magazinul M.A.C va dau inca un motiv!




Ce spuneti? Asa-i ca vedeti in fata ochilor unul dintre cele mai bune motive de a vizita nou deschisul magazin?

Va astept cu drag sa impartasiti cu mine experienta sau dorintele voastre vis-a-vis de M.A.C! Sunt tare curioasa care este produsul vostru favorit!

KISSES!


CONVERSATION

2 comentarii: