Beauty Alert: Ten Impecabil cu Nivea!

În sezonul cald, NIVEA îţi propune soluția pentru un ten fără imperfecțiuni!

Din păcate, imperfecțiunile tenului nu au rămas în adolescență, fiind o problemă cu care unele femei se confruntă chiar şi în etapa de maturizare.

Pentru ca tenul tău să rămână impecabil, în special vara, atunci când este mai încărcat și expus la razele ultraviolete, NIVEA îţi propune două produse eficiente pe care să le incluzi în rutina ta zilnică.

NOU! NIVEA Cremă de zi BB 5în1 pentru ten predispus la acnee 
Având o textură delicată şi îmbogăţită cu extract de magnolie, crema de zi BB 5în1 de la NIVEA netezeşte şi matifiază tenul, lăsându-l hidratat şi fără imperfecţiuni. Formula care înfrumuseţează şi oferă luminozitate este potrivită pentru tenul cu predispoziţie acneică şi se adaptează uşor nuanţei pielii tale.

Preţ recomandat: 22.12 lei, 50 ml.

NOU! NIVEA Demachiant gel pentru ten predispus la acnee
Special creat pentru nevoile tenului gras sau cu predispoziţie acneică, noul demachiant gel de la NIVEA curăţă delicat şi eficient, inclusiv zona ochilor, lăsând tenul mat, fără senzaţie grasă sau impurităţi. Formula anti-bacteriană, cu extract de magnolie se aplică sub jetul de apă, se masează blând şi se clăteşte. Rezultatul: un ten mat, luminos şi curat.

Preţ recomandat: 18.92 lei, 200 ml.

Voi considerati ca sunt bine-venite aceste noi produse? Eu din pacate, vad multe tinere care ar avea nevoie de ajutorul lor!

Va astept cu drag, ca intotdeauna parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu