Lansarea colectiei toamna-iarna C&A

C&A România a lansat în cadrul unui eveniment - preview noua colecţie Toamnă/Iarnă 2015 ce va intra în magazine începând cu luna august.
Pentru următorul sezon, echipa de design C&A a conceput colecţii în jurul a două teme principale: Denimul (THE DENIM) şi tendinţele internaţionale (THE STYLE). Ambele colecţii au fost gândite pentru a face moda accesibilă, comodă şi purtabilă pentru oameni obişnuiţi, în fiecare zi și pentru orice ocazie, păstrând totodată raportul calitate-preţ la cel mai înalt standard.

Noul sezon începe pentru C&A la sfârșitul lunii iulie / începutul lunii august, atunci când va introduce noua submarcă de jeanşi intitulată generic THE DENIM. Aceasta este o colecție de jeanşi, care oferă croieli, măsuri şi modele pentru toate siluetele și a fost certificată de către Alvanon, expertul în tipare şi croieli la nivel global. Colecţia THE DENIM pentru femei va avea 2 tipuri de fitting, în care clienta C&A va putea alege dintre  diferite croieli în ceea ce priveşte forma jeanşilor pe picior sau talie, dintr-o gamă variată de materiale sustenabile sau diverse detalii de finisaj. În noua linie THE DENIM există o pereche de blugi care poate face orice femeie să arate bine, dar mai ales să se simtă bine, indiferent de măsura pe care o poartă, constituţia fizică sau siluetă.
Începând cu luna septembrie, în departamentul pentru femei al magazinelor C&A va intra colecţia inspirată de tendinţele internaţionale (THE STYLE). S-au adaptat tendințele cheie ale sezonului şi s-au lansat teme stilistice precum "Difference shades of grey" – cu puternice accente pe trendul conform căruia griul este noul negru; "Cosy wraps" – care aduce în prim plan eşarfele supradimensionate, şalurile tricotate şi poncho-urile, sau "Cocooning" (începând cu luna octombrie) care evidenţiază tehnicile de layering, coat-urile statement şi piesele atemporale precum blănurile ecologice, hainele din lână sau accesoriile lady-like. C&A a creat produsele din aceste teme stilistice ca fiind oarecum dependente unele de altele, fiind uşor de combinat şi asortat între ele. De asemenea, colecţiile au fost gândite în aşa fel încât să răspundă necesităţilor femeii moderne şi pentru a le face mai uşoară experienţa de shopping: în colecţia sezonului următor femeia putând să găsească odată articole vestimentare potrivite oricărui tip de personalitate, stil vestimentar sau fiecărei siluete.
În ceea ce priveşte colecţia pentru bărbați, în această Toamnă/Iarnă C&A propune o colecţie care mixează cu success stilul clasic cu elemente sportive. Teme precum “Modern heritage” , “Getting cosy with it”  sau “Formal meets sportwear”  combină tricotaje fine, haine din lână şi elemente sport ca hanoracele sau vestele Gilet într-o paletă cromatică puternic ancorată în nuanţe de indigo, gri sau tabac.

Pentru colecţia sub-brandului CLOCKHOUSE (departamentul de tineret al C&A) focusul a fost pe adaptarea trendurilor de sezon, crearea de articole vestimentare de calitate la un preţ foarte accesibil. Asfel că, începând cu luna Septembrie, în departamantele CLOCKHOUSE by C&A se vor putea găsi piese inspirate din anii 70 (pantaloni cu talie inalta, imprimeuri florale şi paisley), articole retro sport dar şi elemente cheie ale anilor 90 (topuri si pulovere scurte, jeansi skinny si trench-coat-uri din materiale fluide) . O colecţie care defineşte stilul cameleonic al generaţiei tinere, care doreşte să fie în pas cu moda de azi dar să şi inspire moda de mâine. 


Un eveniment extrem de reusit in urma caruia am ramas cu niste dorinte foarte clare in ceea ce priveste cumpararea anumitor piese!


De data aceasta am avut si un insotitor la eveniment...cea mai mica fashionista a familiei si credeti-mal stie clar ce vrea sa poarte!

Voua ce piese v-au facut cu ochiul dintre cele cateva prezentate? Eu cu siguranta nu ma pot hotari foarte usor, dar...

Ca intotdeauna va astept cu mare drag opiniile!

KISSES!

CONVERSATION

1 comentarii:

  1. De dat aasta, la barbati colectia este mai "lucrata", in schimb cea feminina mi se pare destul de redundanta! Multumesc de informatii :)

    RăspundețiȘtergere