Lansarea colectiei toamna-iarna C&A

C&A România a lansat în cadrul unui eveniment - preview noua colecţie Toamnă/Iarnă 2015 ce va intra în magazine începând cu luna august.








Pentru următorul sezon, echipa de design C&A a conceput colecţii în jurul a două teme principale: Denimul (THE DENIM) şi tendinţele internaţionale (THE STYLE). Ambele colecţii au fost gândite pentru a face moda accesibilă, comodă şi purtabilă pentru oameni obişnuiţi, în fiecare zi și pentru orice ocazie, păstrând totodată raportul calitate-preţ la cel mai înalt standard.





Noul sezon începe pentru C&A la sfârÈ™itul lunii iulie / începutul lunii august, atunci când va introduce noua submarcă de jeanÅŸi intitulată generic THE DENIM. Aceasta este o colecÈ›ie de jeanÅŸi, care oferă croieli, măsuri ÅŸi modele pentru toate siluetele È™i a fost certificată de către Alvanon, expertul în tipare ÅŸi croieli la nivel global. ColecÅ£ia THE DENIM pentru femei va avea 2 tipuri de fitting, în care clienta C&A va putea alege dintre  diferite croieli în ceea ce priveÅŸte forma jeanÅŸilor pe picior sau talie, dintr-o gamă variată de materiale sustenabile sau diverse detalii de finisaj. ÃŽn noua linie THE DENIM există o pereche de blugi care poate face orice femeie să arate bine, dar mai ales să se simtă bine, indiferent de măsura pe care o poartă, constituÅ£ia fizică sau siluetă.








ÃŽncepând cu luna septembrie, în departamentul pentru femei al magazinelor C&A va intra colecÅ£ia inspirată de tendinÅ£ele internaÅ£ionale (THE STYLE). S-au adaptat tendinÈ›ele cheie ale sezonului ÅŸi s-au lansat teme stilistice precum "Difference shades of grey" – cu puternice accente pe trendul conform căruia griul este noul negru; "Cosy wraps" – care aduce în prim plan eÅŸarfele supradimensionate, ÅŸalurile tricotate ÅŸi poncho-urile, sau "Cocooning" (începând cu luna octombrie) care evidenÅ£iază tehnicile de layering, coat-urile statement ÅŸi piesele atemporale precum blănurile ecologice, hainele din lână sau accesoriile lady-like. C&A a creat produsele din aceste teme stilistice ca fiind oarecum dependente unele de altele, fiind uÅŸor de combinat ÅŸi asortat între ele. De asemenea, colecÅ£iile au fost gândite în aÅŸa fel încât să răspundă necesităţilor femeii moderne ÅŸi pentru a le face mai uÅŸoară experienÅ£a de shopping: în colecÅ£ia sezonului următor femeia putând să găsească odată articole vestimentare potrivite oricărui tip de personalitate, stil vestimentar sau fiecărei siluete.








ÃŽn ceea ce priveÅŸte colecÅ£ia pentru bărbaÈ›i, în această Toamnă/Iarnă C&A propune o colecÅ£ie care mixează cu success stilul clasic cu elemente sportive. Teme precum “Modern heritage” , “Getting cosy with it”  sau “Formal meets sportwear”  combină tricotaje fine, haine din lână ÅŸi elemente sport ca hanoracele sau vestele Gilet într-o paletă cromatică puternic ancorată în nuanÅ£e de indigo, gri sau tabac.





Pentru colecÅ£ia sub-brandului CLOCKHOUSE (departamentul de tineret al C&A) focusul a fost pe adaptarea trendurilor de sezon, crearea de articole vestimentare de calitate la un preÅ£ foarte accesibil. Asfel că, începând cu luna Septembrie, în departamantele CLOCKHOUSE by C&A se vor putea găsi piese inspirate din anii 70 (pantaloni cu talie inalta, imprimeuri florale ÅŸi paisley), articole retro sport dar ÅŸi elemente cheie ale anilor 90 (topuri si pulovere scurte, jeansi skinny si trench-coat-uri din materiale fluide) . O colecÅ£ie care defineÅŸte stilul cameleonic al generaÅ£iei tinere, care doreÅŸte să fie în pas cu moda de azi dar să ÅŸi inspire moda de mâine. 


Un eveniment extrem de reusit in urma caruia am ramas cu niste dorinte foarte clare in ceea ce priveste cumpararea anumitor piese!






De data aceasta am avut si un insotitor la eveniment...cea mai mica fashionista a familiei si credeti-mal stie clar ce vrea sa poarte!

Voua ce piese v-au facut cu ochiul dintre cele cateva prezentate? Eu cu siguranta nu ma pot hotari foarte usor, dar...

Ca intotdeauna va astept cu mare drag opiniile!

KISSES!

CONVERSATION

1 comentarii:

  1. De dat aasta, la barbati colectia este mai "lucrata", in schimb cea feminina mi se pare destul de redundanta! Multumesc de informatii :)

    RăspundețiȘtergere