8 Jewellery - o lansare fabuloasa!

O noaua destinatie de shopping, in care rafinamentul, misterul, eleganta se impletesc si-a deschis portile pentru noi!
Vedete de top, jurnalişti şi oameni de opinie s-au lăsat seduşi de strălucirea diamantelor, într-un cadru elegant, cu ocazia  inaugurării Casei de Bijuterii 8 Jewellery din The Grand Avenue-JW Marriott.
Gazda petrecerii a fost frumoasa prezentatoare de ştiri Livia Graur, care a strălucit purtând o selecţie de piese batute în diamante, de colecţie.
Având  o expertiză de peste 20 de ani pe piaţa din Germania, 8 Jewellery propune o selecţie de piese rafinate, din aur de 18 k, cu diamante şi pietre preţioase, ale unor branduri-cult cu tradiţie în industria bijuteriilor de lux, precum: Crivelli Gioielli, Damaso Martinez , dar şi  propria colecţie de bijuterii care se remarcă printr-un design modern şi elegant.
Creaţiile proprii ale Casei de Bijuterii 8 Jewellery se disting, în primul rând, printr-un aspect esenţial şi anume acela de a fi piese unicat, pe care artistul bijutier le-a creat  având, de fiecare dată, o altă sursă de inspiraţie. De la montura, formă, elemente inovative, precum toarta flexibilă a inelelor, până la aranjarea într-o anume formă, a diamantelor, bijuteriile 8 Jewellery  pot concura cu cele mai prestigioase case de bijuterii din lume.
Creaţiile disponibile în luxosul boutique pot satisface şi cele mai pretenţioase gusturi, fie ele tradiţionale, clasice sau moderne,  în primul rând, datorită diversităţii de modele, ce cuprinde de la bijuterii discrete, feminine, precum braţările fine Tenis, în degradee, cu smaralde şi diamante, inelele rafinate cu briliante, cerceii solitaire, o creaţie cu totul atipică faţă de clasicii solitaire, versatilă, o piesă de rezistenţă, am putea spune, care se poate transforma uşor, prin eliminarea unui element, într-o cu totul altă pereche, până la bijuterii statement, opulente, sculpturale.
Aurul galben - strălucitor iradiază căldură, cel alb este odihnitor şi rafinat, cel negru, nonconformist. Ele fuzionează perfect în aceasta probă de inventivitate şi creativitate, cu diamantele champagne, de un roz subtil, cognac sau alb-pur, smaraldele şi safirele.
Nimic nu este întâmplător, pentru că, la rândul ei, această revărsare de preţiozitate este temperată de sobrietatea decorului. Efectul este o adevarată forţă a sugestiei, în care se întrepătrund poezia, emoţiile, influenţele culturale, gustul sofisticat şi jocul subtil de străluciri şi umbre.
Conceptul acestui spatiu preţios în sens propriu şi figurat este un demers intelectual de mare rafinament, ce trădează preocuparea pentru desfătarea vizuală .
Design-ul poarta semnatura artistului Gunter Neunzig, un reputat şi apreciat designer de interior din Germania, a cărui creaţie, respectiv, casa în care locuieşte, a reuşit să primească recunoaşterea specialiştilor din domeniu, odată cu situarea ei în topul celor mai inedite 10 case din Europa.
Decorul all-black se îmbină perfect cu piesele de furnir vechi de 300 de ani, ce adăpostesc casetele transparente ale bijuteriilor şi cu vitrina, o adevarată instalaţie de artă. Astfel, negrul sobru contrastează cu strălucirea cameleonică a bijuteriilor şi le potenţează frumuseţea.
Sunt exigenţele unui estet, iar efectul se adaugă la preocuparea stiliştilor-bijutieri pentru impactul vizual al creaţiilor.
Iluminatul a depăşit funcţia sa obişnuită, obiectele fiind gândite de un artizan al luminii. Lampile sunt obiecte de artă, pentru că induc emoţii şi intenţii.
Corpurile de iluminat cu forme avangardiste, de geometrie astrală, cât şi mobilierul de tip smoked au fost alese cu mare grijă, ambele aparţinând celebrului brand italian MOOOI, devenit iconic, odată cu introducerea pieselor  în colecţiile celor mai prestigioase muzee: Victoria & Albert Museum, Groninger Museum sau Montreal Museum of Fine Arts..
8 Jewellery propune, astfel, prin acest mix sofisticat în sobrietatea lui, o experienţă unică ce, cu siguranţă, vă va convinge ca 8 Jewellery nu vinde simple bijuterii, ci EMOŢII.

La eveniment au participat : Anca Serea, Livia Graur, Diana Bart, Adina Halas Hungeanu, Maria Radu, Eli Roman, Connie Preda, Cristina Şoloc, Monica Colceriu, Cristina Soare, Ligia Munteanu, Elena Ţaranu, Camelia Balţoi, Oana Tache, Dr. Iulia Preda  şi Andrei Nourescu.


Am luat parte cu bucurie la aceasta inaugurare, un adevarat rasfat vizual! Va invit daca ajungeti la Marriott sa le treceti pragul, cu siguranta veti ramane impresionati!

Am purtat:

-rochie: - Motivi
-pardesiu: - Warehouse
-sandale: - Il Passo
-colier: - Zara
-geanta: - Musette


KISSES!

CONVERSATION

4 comentarii:

 1. a fost un eveniment frumos. tu ca de obicei,frumoasa si eleganta! pardesiul este fabulos!

  RăspundețiȘtergere
 2. Pardesiul este superb, imi place mult de tot!

  RăspundețiȘtergere
 3. Un eveniment stralucitor si elegant !!
  Ai avut o tinuta minunata,rochita este superba,si sandalele,le ador !!

  RăspundețiȘtergere
 4. Hi dear Your blog is so lovely and stylish. Would you like to follow each other on GFC/ FB ? Let me know and I am instantly follow you back. Have a great day :) xoxo

  http://beautybeybi.blogspot.com.tr/

  RăspundețiȘtergere