Noutati Melkior!

Culori neon pentru unghii

Indrazneste in aceasta vara sa porti culori neon pe unghii. Melkior a creat o gama de 5 nuante puternice de Lac de unghii pentru o manichiura vibranta si seducatoare: Pink Cocktail, Disco Power, Crazytality, Crazy Pink si Vertigo.




Pret 29 lei


Mascara Space Volum Brown

Noul Mascara Space Volum Brown creat de Melkior confera genelor volum. Nu se intinde, nu curge, este rezistent la transfer si nu incarca genele. Prezinta o perie flexibila care intinde produsul pe gene de la radacina la varf. Are o formula intens pigmentata si contine unt de Shea hranitor si ceara de Carnauba (agent de ingrosare, pelicula protectoare).




Pret 39,90 lei


Servetele demachiante Soft Clean si Deep Clean

Noile Servetele demachiante Soft Clean de la Melkior indeparteaza cu usurinta impuritatile si urmele de machiaj de pe fata si de pe conturul ochilor, fara sa usuce sau sa irite. Servetele demachiante Deep Clean sunt ideale pentru indepartarea eficienta a machiajului rezistent. Nu necesita clatire. Contin ulei din samburi de struguri.




Pret 9,90 lei


Gene false fantezie Blue Look

Melkior a creat un set de Gene false fantezie: Blue Look si Fantastic Look. Sunt gene false cu banda care adauga densitate genelor naturale pe toata lungimea lor.




Cum se aplica? Inaintea de aplicarea genelor false, care se va face intotdeauna la finalul machiajului ochilor, trasati o linie estompata neagra la baza genelor ca si baza pentru aplicarea acestora. Scoateti genele tip banda din suport si, daca sunt prea mari, ajustati la coltul exterior prin taiere. Se aplica adeziv pe banda genelor, nu pe pleoapa. Asteptati 30 de secunde pana lipiciul devine vascos. Aplicati banda cu mainile, privirea fiind inspre in jos, iar ochiul intredeschis. Centrati genele aproape de baza genelor naturale si apasati capetele. Nu aplicati niciodata adezivul direct pe pleoape. Este iritant pentru ochi. In cazul contactului de ochi, clatiti cu apa din abundenta si consultati medicul.




Pret 19,90 lei

Ce va tenteaza cel mai mult dintre produsele prezentate? Eu recunosc ca lacurile pentru unghii ma atrag teribil!

KISSES!




CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu