Rangali, o noua destinatie de shopping!

La împlinirea a ÅŸase ani Organic Baby îşi face cadou un nume nou – Rangali.

Organic Baby, unul dintre cele mai mari magazine online de produse bio È™i naturale, îşi schimbă de astăzi denumirea în Rangali. Sub sloganul „Be naturally beautiful” Organic Baby, de acum Rangali, introduce un nou concept, care se adresează acum fiecărui membru al familiei ÅŸi nu doar bebeluÅŸilor ÅŸi copiilor.

Sub noua denumire se vor regăsi aceleaÅŸi produse de calitate, cu adevărat naturale ÅŸi  organice. ÃŽn spatele Rangali vor lucra aceeaÅŸi oameni minunaÅ£i, care vor promova la fel de bine ca până acum stilul de viaţă natural ÅŸi sănătos.

Pe rafturile Rangali vei găsi o multitudine de produse cosmetice naturale, de la produse pentru bebeluşi şi mămici, la produse pentru casă, tineri, adolescenți ori tatici. Cu un preţ accesibil şi arome minunate şi fără ingrediente sintetice şi pline de chimicale aceste produse au o mulţime de beneficii pentru sănătatea şi frumuseţea corpului tău.

În acest moment, noul Rangali este importator şi distribuitor al peste 22 game de produse importate exclusiv din UK, Franţa, Germania, Spania şi Italia. Produsele se livrează door-to-door, în toată Europa, prin curier, direct din stoc şi sunt la preţ de importator.




Cateva informatii despre Rangali:

Rangali este marcă înregistrată a S.C. Texacom International S.R.L şi are ca misiune promovarea un mod de viaţă natural, organic, de a oferi produse de calitate, cu adevărat organice, pentru frumuseţe şi sănătate.

Rangali are o gamă completă de produse organice şi naturale non-food, de la produse pentru bebeluşi şi mămici, la produse pentru casă şi tătici.

Reţeaua TEXACOM de distribuţie include pe lângă magazinul online www.rangali.ro, showroom-ul din str. Ion Bogdan, 26, sector 1, Bucureşti (zona Piaţa Romană) şi peste 200 de colaboratori, constând în farmacii, lanţuri de farmacii magazine naturiste, magazine bio şi magazine online.


Voi ati cumparat vreodata produse de pe Rangali? Daca nu, sunteti tentati de ceva in mod special?

Va astept cu drag opiniile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu