Garderoba distractiva doar cu LC Waikiki!

Fetelor, voi cunoasteti brandul LC Waikiki? Eu il iubesc de-a dreptul! Si ma bucur mult ca stau acum in Bucuresti si pot trece cand vreau pe la ei! Cand locuiam in Timisoara eram tare necajita ca acolo nu se gasea, iar cand s-a deschis in Arad magazinul, il vizitam saptamanal! Dar acum, ce sa mai zic, trai si viata!

LC Waikiki se prezintă ca un brand colorat şi atrăgător ce dispune atât de produse care respectă tendinţele sezonului fără să facă compromisuri de la calitate, precum şi de produse clasice atemporale. LC Waikiki oferă o gamă largă de produse, fiind unul dintre brand-urile preferate ale persoanelor de toate vârstele care urmăresc îndeaproape tendinţele modei.

Armonia fantastică dintre denim şi casual






Pentru cei care pun pe primul loc confortul ÅŸi stilul în orice context al vieÅ£ii, denimul este o piesă indispensabilă. Prin colecÅ£ia LCW Jeans, LC Waikiki oferă celor care nu sunt dispuÅŸi să renunÅ£e la magia denimului diferite opÅ£iuni, una mai frumoasă ÅŸi mai atractivă ca cealaltă, de la pantaloni ÅŸi jachete până la rochii ÅŸi cămăşi. ÃŽn timp ce pantalonii de diferite nuanÅ£e ÅŸi mărimi devin piesele preferate din garderoba ta, cămășile pe care le poÅ£i combina cu aceÅŸtia fac parte din moda “denim on denim”, devenind alternative fantastice pentru iubitorii jeans-ului. ÃŽn plus, produsele cu identitate unică din colecÅ£ia Casual LCW pot fi combinate cu denim ÅŸi oferă un aspect mai dinamic pentru toate stilurile. Atunci când pantalonii casual outlook slim-fit sunt purtaÅ£i în combinaÅ£ie cu tricouri ÅŸi cămăşi slim fit-trend cu diferite imprimeuri, se obÅ£ine un efect trendy È™i stilat.

Colecţia Sporter friendly






Pentru femeile şi bărbaţii sportivi, Active Collection Sport oferă, în acelaşi timp, stil şi funcţionalitate. Tonurile de gri şi negru sunt atenuate de tonuri neon. În timp ce colanții, topurile şi pantalonii scurţi pentru alergare special concepuți pentru femei sunt piesele proeminente ale colecţiei, pantalonii de trening şi tricourile sunt piese de rezistenţă în colecţia masculină.

Eleganţă la birou cu LC Waikiki




Pentru femeile cărora nu le place să-şi asume riscuri în stilul lor şi optează pentru piese vestimentare clasice, cămăşile în tonuri pudrate, tricotajele fine, pantalonii simpli sau cu model şi rochiile au un loc special în colecţia LC Waikiki. Cămășile în tonuri pale, pantalonii chino, puloverele tricotate şi curelele împletite atrag atenţia bărbaţilor care adoptă un stil simplu.

Lumea colorată a copiilor îşi dă întâlnire cu moda








Micile domnişoare şi micuții cavaleri care urmăresc îndeaproape tendinţele modei, sunt aşteptaţi în magazine cu o colecţie colorată şi distractivă. În timp ce modelele florale, elementele etnice, rochiţele lejere şi detaliile cu franjuri adaugă bucurie în garderoba fetiţelor, tricourile cu modele grafice, pantalonii scurţi cu buzunare, pălăriile colorate şi cămășile cu papioane se află printre cele mai populare piese vestimentare preferate de micuții domni.

Despre acest brand stiu ca in Istanbul are un magazin urias, pe care mi-as dori mult, mult sa il pot vedea! Cum ar fi o vacanta la LC Waikiki?! Pentru o impatimita a cumparaturilor ca mine, va spun eu, nemaipomenita!

Fetita mea poarta cred ca peste 80% din haine si accesorii de la acest brand si sincer mi se pare cel mai bun raport calitate-pret, cel putin in sfera pentru copii! Recomand cu drag si apropiatii mei stiu ca nu exagerez cand spun aceste lucruri!

Eu iubesc tricourile lor, pijamalele sunt minunate, am cred ca vreo 8 perechi de la ei, poate mai multe...cine mai sta sa socoteasca! Nu pot sa trec prin magazin fara sa mai iau o pijama, sunt atat de frumoase!!!

Voi cunoasteti brandul? Iubiti vreunul din articolele lor vestimentare? Va astept cu drag parerile, stiti ca le pretuiesc!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu