Top Line si-a lansat magazin on-line!

Mai este cineva care nu cunoaste Top Line? Inclin sa cred ca nu...

OPI, Babor, Academie, Moroccanoil, Bed Head, Alessandro, CND, Joico, Guinot, Mary Cohr, Goldwell, Sibel, Ardel si inca altele, toate sunt branduri cu care ne intalnim pe site-ul  toplineshop.

Shop-ul online Top Line ofera pe langa gama larga de branduri profesionale, informatii complete despre produse, materiale educative (video, testimoniale, tips & tricks), dar si sfaturile profesionistilor care lucreaza constant cu acestea.

Noutatea cu care ne intampina noul site este Wet Brush.




Brandul Wet Brush sub sloganul “Cea mai buna perie pentru descurcat parul”, este nr 1 in America si ofera o varietate larga de optiuni: de la perii pentru stralucire, descurcat, pentru copii si bebelusi, pana la accesorii de curatat peria, pulverizatoare si piepteni, toate regasindu-se in culori surprinzatoare, cool si atractive.

Inovatia Wet Brush, care a facut inconjurul lumii, este Selfie Brush. Prima perie care este carcasa pentru smartphone si ajuta utilizatoarele din toata lumea sa faca selfie-uri mai bune. Este usor de gasit in orice geanta, un tool social media perfect si in acelasi timp util pentru a suna si scrie mesaje oricand.
Distractiv si inovator, in varianta pentru iPhone & Samsung, Selfie Brush este peria profesionala ce ofera protectie telefonului in orice moment.

Trebuie sa urmariti site-ul pentru ca au periodic tot felul de reduceri! Eu nu am putut sa nu profit de oferta de lansare si am adaugat colectiei mele urmatoarele:








Toate produsele sunt minunate! Revin curand cu impresii detaliate!

Voi ce folositi dintre brand-urile Top Line? Aveti vreun produs preferat?

Va astept cu mare drag opiniile!

KISSES!


CONVERSATION

2 comentarii:

  1. ce bine! ca eu nu am cumparat inca de la ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coco, sa stii ca au multe produse minunate, cu siguranta iti vor placea! Trebuie sa profiti si de ofertele de pe site, sunt foarte bune! Weekend-ul trecut au avut reduceri 50% la lotiunile pentru plaja!

      Ștergere