Colectia de Paste de la Mixit: delicii de sezon pentru momente de neuitat

 

maxitpaste



Mixit, compania ceha ce produce amestecuri personalizate de musli si fructe liofilizate, a lansat colectia de produse de Paste. Aceasta include peste 20 de optiuni, inclusiv produse cu noi retete sau ambalaje, dar si sortimente specifice acestei sarbatori apreciate de consumatorii din toate tarile in care compania este prezenta. Produsele se constituie in cadouri perfecte pentru angajati, parteneri, dar si pentru orice iubitor de dulciuri, ele completand minunat gustarile de sarbatori si aducand un plus de savoare!


Calendarul de Paste este plin de surprize, culori si gust. 10 gustari - bunatati de ciocolata fara ulei de palmier, delicioasa granola crocanta, fructe liofilizate si alte gustari la pungute – sunt incluse in acest calendar, potrivit si pentru cei mai tineri pofticiosi. Dintre produsele din aceasta colectie iese in evidenta si Setul cadou de Paste care include o selectie din cele mai bune produse ale editiei limitate de Paste: granola de Paste, terci, mix cu oua de Paste, oua si covrigei colorati.


maxitpaste


Sunt disponibile si oua de Paste cu o reteta imbunatatita: o migdala crocanta acoperita cu ciocolata alba, aromata cu fructe liofilizate. Granola de Paste are o reteta noua, in timp ce batoanele Mixitka de Paste au un nou ambalaj. Batoanele au o baza de curmale completata de fistic, midgale si merisor. Gustul este desavarsit de bucatele crocante de ciocolata simpla si ciocolata Ruby.


maxitpaste


Din colectia speciala pentru sarbatorile pascale nu lipsesc nici bolul de Paste, atent decorat si fabricat din portelan Karlovy Vary de inalta calitate si terciul de Paste realizat dintr-o baza fina din orez, la care se adauga bucatele de ciocolata, mere uscate, banane si ceai verde macinat, pentru un terci proaspat si gustos de primavara. 

Faimosul plus pasare Mixit este si el disponibil in cadrul colectiei din care mai fac parte covrigeii Mixit cu reteta noua si Crunchy Mixies - Smoothie Drops din fructe liofilizate care ofera energie, vitamine si incantare (nu doar) copiilor.

 

„Cu fiecare an, colectia de Paste Mixit evolueaza pentru a satisface gusturile rafinate ale clientilor nostri. De la delicioasa granola pana la seturile cadou speciale pentru sarbatoare, ne straduim sa cream produse care sa transforme Pastele intr-o experienta memorabila pentru toti cei care le gusta” - a declarat Tomáš Huber, cofondator Mixit.

 

Despre Mixit.ro

Mixit este un magazin online in care clientii isi crea propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate si nucile preferate.

 

In prezent pe site exista peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, seminte, precum si delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include si amestecuri deja pregatite, create de nutritionisti, dar si ingrediente speciale pentru persoanele care sufera de boala celiaca sau alergici la anumite tipuri de alimente. 

 

Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un continut de ciocolata neagra de calitate 70%, imbogatita cu fructe liofilizate si nuci sanatoase. Pe site se gasesc si Mixitky, batoane de müsli, bauturi pudra, mixuri sarate de alune si branzeturi. Intrucat Mixit considera ca si ambalajul este de o importanta deosebita, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personala din punctele Packeta.

 


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu