KIKO Milano deschide primul magazin din Romania, in ParkLake

 

kiko



Bucuresti, 02 Aprilie 2024 – KIKO Milano, parte din Fais Group, deschide primul magazin din Romania, in ParkLake Shopping Center. Aceasta inaugurare marcheaza primul episod din expansiunea companiei pe piata romaneasca.


Marea deschidere a primului magazin KIKO Milano in ParkLake a starnit un entuziasm si o emotie de neuitat

Momentul mult asteptat a sosit in sfarsit! KIKO Milano, brandul de machiaj numarul 1 din Italia, este in sfarsit in Bucuresti, Romania si a deschis astazi primul sau magazin in ParkLake Shopping Center.

Ca o dovada a popularitatii marcii si a entuziasmului din jurul sosirii sale, clientii nerabdatori au stat la coada in afara magazinului inca de dimineata devreme, gata sa fie printre primii care experimenteaza gama larga de produse de machiaj si de ingrijire a pielii KIKO Milano.


kiko


Noul magazin KIKO Milano promite sa fie un refugiu pentru iubitorii de machiaj, oferind o gama extinsa de produse de inalta calitate concepute pentru a inspira creativitatea si exprimarea de sine, la preturi super accesibile. De la rujuri vibrante la produse esentiale de lux pentru ingrijirea pielii, KIKO Milano se angajeaza sa ofere clientilor o experienta de cumparaturi de neegalat.

"Ne bucuram ca aducem povestea KIKO Milano si in Romania si sa incepem un nou capitol aici. Suntem entuziasmati sa oferim clientilor nostri din Romania acces la produsele noastre de inalta calitate si la experienta unica pe care o ofera brandul nostru. Prin deschiderea acestui magazin, ne dorim sa aducem in atentia comunitatii de beauty din Romania cele mai noi trenduri in machiaj si produse de ingrijire a pielii, incurajand astfel expresia personala si increderea in sine." a spus Goldie Panovlepi, Commercial Director KIKO MILANO, Grecia, Cipru, Bulgaria si Romania. 

Iubitorii de beauty vor avea ocazia sa descopere hero products-urile din portofoliul KIKO Milano, incluzand cele mai apreciate produse pentru machiaj, ingrijirea pielii si accesorii indispensabile pentru un look perfect. 

KIKO Milano ofera o gama diversificata de produse, adaptate nevoilor si preferintelor fiecarui client, astfel incat sa poata gasi mereu exact ceea ce isi doresc pentru a-si exprima frumusetea intr-un mod unic si autentic.

In plus, Vinerea aceasta, primii 100 de clienti vor primi gratuit o mascara Standout Volume Buildable! Asigurati-va ca ajungeti la timp si fiti printre norocosii care beneficiaza de aceasta oferta speciala!



****

KIKO MILANO

Marca nr. 1 de machiaj in Italia. Prin gama sa extraordinar de larga si diversificata de produse, KIKO permite fiecaruia sa-si exprime propria personalitate cu produse personalizate. O varietate de culori, efecte si senzatii care sunt unice pe piata pentru a se potrivi stilului, nuantei pielii, tipului de piele si cerintelor specifice, in fiecare faza a vietii tale.

Identitatea KIKO isi are radacinile in valorile „Made in Italy” si in lumea capitalei modei, artei si designului. Cercetarea texturilor si culorilor originale este combinata cu cercetarea formulelor de calitate care au performanta garantata, pentru o fuziune perfecta a calitatii si creativitatii.

Rezultatul descoperirilor stiintifice de ultima ora si al celor mai recente tendinte in moda, KIKO se reinnoieste continuu cu produse mereu fresh si mai apropiate de multiplele idealuri ale frumusetii.

GRUPUL FAIS

Fais Group of Companies opereaza in sectorul de vanzare al imbracamintei, incaltamintei, accesoriilor, precum si magazinelor universale de mai bine de 40 de ani, dominand piata greaca si extinzandu-si activitatile in Bulgaria, Romania si Cipru. Activitatile de afaceri includ distributia de marci de sport, lux, casual si lifestyle, aducand consumatorilor cele mai inovatoare tendinte de la cele mai emblematice marci din intreaga lume.

Grupul acopera toate canalele de distributie. In en-gros, se concentreaza pe parteneriate solide si pe termen lung cu retaileri cheie. In retail, opereaza atat cu magazine exclusive, cat si cu mai multe marci, insule in marile magazine universale, puncte de vanzare si magazine online.

Dupa ce a depasit granitele pietei grecesti, activitatile de afaceri ale Grupului s-au extins in Bulgaria, Romania si Cipru. Dar ele intruchipeaza intotdeauna aceeasi constanta: distributia celor mai inovatoare si emblematice marci de sport, moda, casual si lifestyle din intreaga lume.

Fais Group, care detine o pozitie de lider pe piata de 41 de ani incoace, si-a dezvoltat o retea comerciala larga, cu o prezenta puternica in retail si en-gros, extinzandu-se in Grecia, Cipru, Bulgaria si Romania. In prezent, Grupul opereaza peste 90 de magazine.

Fais Group este activ in 4 tari europene (Grecia, Romania, Cipru si Bulgaria) detinand atat distributia exclusiva a marcilor deja cunoscute, cat si puncte de vanzare private, magazine cu amanuntul si buticuri mono-brand. Foarte curand, Grupul isi va extinde activitatile in Cehia si Slovacia

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu