Fusion anti-stress: magia uleiurilor esentiale Puressentiel & psihobiotice de la Dr Biom Happy Mood

 

puressentielStresul a devenit în ultimii ani inamicul public numărul 1 al omenirii. Un răspuns fizic automat al organismului nostru în fata unor provocări sau a unei situații care impune adaptarea la o schimbare se poate transforma, daca nu este ținut sub control, într-o epidemie globală. 


Mai simplu spus, atunci când te simți incapabil să gestionezi tensiunea din viața ta, aceasta se transformă în stres, care îți poate afecta corpul, mintea și comportamentul.

Cea mai bună metodă de a te apăra de efectele dezastruoase ale stresului este să combini gestionarea simptomelor psihice cu cele fiziologice. Pentru stările de stres acute, cronice sau de moment, există gama Puressentiel Aroma Stress, o gamă de produse practice, ușor de utilizat, care folosește ingrediente pe bază de plante 100% PURE & NATURALE, cu O% substanțe nocive. Însă, de cele mai multe ori, stresul „trece prin stomac”, iar pentru simptomele gastrice neplăcute asociate, de genul acelui ghem din stomac care ne deranjează în momentele de tensiune sau pentru lipsa sau creșterea poftei de mâncare din senin, a fost creat un produs special: psihobioticul Dr. BIOM Happy Mood. Pentru că s-a demonstrat științific că intestinul funcționează ca un al doilea creier.

Cu ce produse contracarăm stările de stres și anxietate?


puressentiel


  Puressentiel reinventează conceptul de sănătate, prin selectarea și combinarea substanțelor active unice și puternice prezente în natură pentru îmbunătățirea stării emoționale și fiziologice, utilizând tehnici responsabile care respectă mediul înconjurător.

La baza produselor PURESSENTIEL stau uleiurile esențiale 100% PURE & NATURALE, cu eficiență ridicată, dovedită clinic. Se știe că uleiurile esențiale sunt materiale prețioase și rare care sunt extrase din plante, fructe, semințe, coji, rădăcini, și care provin de pe toate continentele. 

            Noutatea PURESSENTIEL este gama AROMA STRESS® - prima gamă de produse pentru gestionarea stresului, cu sinergii exclusive ale ingredientelor active, pentru o îngrijire completă, în funcție de durata și tipul de stres. 

Atuurile gamei Aroma Stress

· Calmează stările de nervozitate, anxietatea și palpitațiile inimii;

· Ameliorează senzația de apăsare și respirație neregulată.

· Nu creează dependență.

· Au o aromă plăcută, relaxantă.

· Produsele din noua gamă pot fi asociate cu anxiolitice, suplimente alimentare pe bază de magneziu și cu ceaiuri calmante din plante, ca și soluție holistică. 


puressentiel


Puressentiel Aroma Stress reprezintă o alternativă naturală pentru a gestiona stările de stres și anxietate: produsele nu dau dependență sau somnolență și nu alterează funcțiile cognitive. Toate sunt produse naturale cu eficacitate dovedită, care ajută la diminuarea tensiunii nervoase, inducerea stării de calm și eliminarea senzației de extenuare mentală.

Cui se adresează noua gamă PURESSENTIEL AROMA STRESS?

· Persoanelor care lucrează mult și se confruntă cu sindromul de „burnout”.

· Persoanelor anxioase și stresate.

· Pentru persoanele cu tulburări de somn.

· Tuturor celor care doresc să diminueze consumul de anxiolitice.

· Pentru elevi/studenți în perioada examenelor.


NOUA GAMĂ PURESSENTIEL AROMA STRESS® include următoarele produse:

AROMA STRESS DUO CAPSULE X 30 CPS – produs recomandat în caz de STRES ACUT

Program BIFAZIC de 15 zile, cu formulă specifică: 1 capsulă pentru zi + 1 capsulă pentru seară. Programul poate fi repetat de 2-3 ori pe an.

Capsula de zi ajută la reducerea nivelului de stres și de anxietate pe timpul zilei, diminuează oboseala emoțională. Aceasta conține Rhodiola, ulei esențial de mandarină verde, lavandă, magneziu marin și Vitamina B6.

Capsula de seara ajută la relaxare și detensionare, facilitarea somnului, obținerea unui somn de calitate, neîntrerupt și conține extract de Eschscholtzia și de valeriană, magneziu marin.

AROMA STRESS JELEURI x 45 – produs recomandat în caz de STRES ACUT/CRONIC

Jeleuri gumate, FĂRĂ ZAHĂR, cu uleiuri esențiale pure și aromă plăcută de mandarine.

Jeleurile AROMA STRESS sunt ideale pentru perioade de stres intens, fie de natură cronică sau acută. Administrarea acestora îmbunătățește capacitatea de concentrare - extract de Ginseng. Ajută la gestionarea extenuării emoționale grație extractului de Rhodiola. Reduce stările de agitație și iritabilitate datorită uleiului esențial organic din petale de Mac.

AROMA STRESS SPRAY ORAL - recomandat în caz de STRES ACUT/CRONIC

AROMA STRESS SPRAY ORAL ajută la gestionarea stresului emoțional grație Rhodiolei. Acesta îmbunătățește capacitatea de concentrare prin efectul dat de Ginseng. Induce starea de bine și de calm datorită uleiului esențial organic din petale de Mac. În plus, are o aromă plăcută de lămâie.


Cum ne protejăm de efectele digestive ale stresului?

Atunci când trecem printr-o perioadă stresantă și nu luăm măsuri la timp, stresul se duce direct în stomac.  Așa apare disconfortul abdominal, care se manifestă prin dureri, balonare, constipație, diaree sau chiar senzație de greață. De altfel, 90% din serotonină, considerat hormonul fericirii, este produs în intestin și este responsabil de comunicarea permanentă dintre creier și intestin. Prin urmare, cu adevărat „stresul trece prin stomac”!

       Considerat al doilea creier, intestinul joacă un rol extrem de important pentru sănătate și starea noastră de bine. De aceea, atunci când acesta este copleșit de stres, este bine să-i dăm o mână de ajutor: Dr. BIOM Happy Mood - un psihobiotic ce are la bază complexul Cerebiome – vine să echilibreze atât microbiomul intestinal, dar, totodată, acționează direct și asupra axei creier – intestin – microbiotă.

       Psihobioticul pionier Dr. BIOM Happy Mood are efect benefic asupra intestinului, atunci când acesta este afectat de perioadele stresante. Bacteriile supraviețuiesc acidului gastric și biliar, ajungând nealterate în intestin și îl colonizează, cu scopul de a-l echilibra și a induce o stare de bine organismului. În plus, Dr. BIOM Happy Mood reduce stresul fiziologic care afectează negativ organismul, dar și simptomele gastrointestinale asociate cu acesta și, de asemenea, scade nivelul de anxietate și depresie. Unde mai pui că Dr. BIOM Happy Mood aduce întregului corp o stare de bine, restabilind echilibrul florei intestinale, îmbunătățește calitatea somnului și crește nivelul de precursori ai serotoninei, “hormonul fericirii”.

Combinația perfectă pentru o viață lipsită de stres!

Ai grijă de echilibrul tău fizic și psihic! Include în rutina ta zilnică Gama Puressentiel Aroma Stress și Dr. BIOM Happy Mood și fă astfel un pas înainte către un mai bun control al nivelului de stres. Produsele din Gama Puressentiel Aroma Stress și Dr. BIOM Happy Mood se găsesc în farmacia Tei, Bebetei, farmaciile Help Net, pe emag.ro și în alte farmacii locale din toată țara, dar și online. Profită chiar acum de campaniile de la Bebetei și Farmacia Tei.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu