Descoperă designerii lunii aprilie în Designers Boutique, la București Mall-Vitan

 

muze



București, 12 aprilie 2024 – București Mall-Vitan, primul centru comercial modern din România,  prezintă designerii lunii aprilie, care au ajuns în Designers Boutique și care promit să aducă inspirație și stil unic celor care vizitează shopul dedicat de la parter. 


Designers Boutique, proiectul unic ce susține creatorii și brandurile românești, inițiat de București Mall-Vitan, îi invită pe pasionații de fashion „made in RO” și nu numai, să descopere poveștile lunii semnate de Muze Concept și Iutta, dar și colecțiile și tendințele sezonului. 


Creativitatea autohtonă celebrată la Designers Boutique


Cu un stil minimalist urban, cu piese considerate atemporale prin designul și materialele folosite, atât pentru colecția vestimentară, cât și pentru cea de bijuterii lucrate manual, Muze Concept aduce în luna aprilie, în pop-up-ul din inima capitalei, piese speciale, rafinate, lucrate cu multă migală. 

„Sunt încântată să mă alătur comunității Designers Boutique, să contribui la promovarea designului autohton și să interacționez direct cu toți cei care ajung în București Mall-Vitan. Articolele semnate Muze Concept sunt o abordare urbană, multiculturală și minimalistă, care au la bază materiale premium, precum stofa din lână, in, mătase, bumbac. Totodată, bijuteriile din colecția Muze Concept sunt lucrate manual și combină materiale sofisticate precum perlele naturale de cultură baroque, pielea și argintul placat cu aur, reușind să creeze accesorii unice și moderne. Vă aștept să descoperiți întreaga noastră colecție, creată cu pasiune și multă dedicare”, a declarat Monica Popeasca, designerul din spatele Muze Concept.

În același timp, Iutta, brandul pornit din pasiune de creatorul din spatele său și transformat într-un adevărat business sustenabil, aduce în lumina reflectoarelor piese actuale,  inspirate din folclor. Mizând pe unicitatea produselor create, dar și pe conceptul motivelor tradiționale, Iutta a pregătit accesorii speciale, recognoscibile pentru vizitatorii pop-up store-ului din inima capitalei. 

„Mă bucur să aduc în București Mall-Vitan accesorii în stil contemporan, care păstrează totodată tradițiile autohtone, prin design, elemente și inserții, dar și prin faptul că sunt produse chiar în țara noastră. Vizitatorii vor găsi genți, portofele și rucsacuri care reflectă valori precum calitatea, originalitatea și durabilitatea. Vă invit la Designers Boutique, să descoperiți întrega noastră colecție și să aflați povestea din spatele fiecărui articol”, a adăugat Nicoleta Chirica, designer & fondatoarea Iutta.

Comunitatea de designeri români se bucură de mai bine de șase ani de un spațiu dedicat, pus la dispoziție de București Mall-Vitan. Aici, creatorii pot să-și prezinte colecțiile și să beneficieze de interacțiunea directă cu publicul, într-o experiență completă de retail offline. 

Povestea Designers Boutique se scrie, din 2018, cu pasiune și dedicare, în București Mall-Vitan, unde creațiile românești își găsesc loc în inima orașului și a celor care le poartă cu mândrie.  

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu