Sanohepatic® Digestie face masa de Paște mai plăcută si mai liniștită!

 

sanohepaticSărbătorile Pascale ne sunt tare dragi, la fel și toate preparatele tradiționale specifice acestui moment din an. Unii dintre noi țin post în această perioadă sau se delectează cu verdețurile proaspăt apărute, oferind o pauză de respiro funcției noastre hepatice. Ficatul este un organ intens solicitat zi de zi, deoarece are activitate non-stop și multe funcții de îndeplinit. El asigură o digestie normală, îndepărtează toxinele din fluxul sanguin, distruge toxinele și substanțele chimice care, în caz contrar, rămân în organism, reglează metabolismul grăsimilor, produce proteine, înmagazinează fier pentru producerea globulelor roșii și produce și excretă bilă în intestine pentru a elimina toxinele. 


Atunci când menținem o dietă echilibrată, bazată pe multe fructe și legume și un consum de minimum 2 litri de apă pe zi, ajutăm la stimularea celulelor hepatice și secreția de sucuri digestive, inclusiv la filtrarea și eliminarea toxinelor din organism. În schimb, alcoolul și alimentele cu un conținut ridicat de zahăr și grăsimi îngreunează funcțiile hepatice și, pe termen lung, pot afecta buna lor desfășurare.  

Chiar dacă ținem post sau nu, sărbătorile de Paște vor aduce pentru noi toți mese îmbelșugate și alimente cu un conținut ridicat de grăsimi sau zahăr. Trecerea bruscă, de la o dietă specifică postului sau moderată în grăsimi, la un aport ridicat de zaharuri și grăsimi, poate dăuna bunei funcționări a sistemului nostru digestiv. Și pentru că vom gusta cu siguranță din toate bunătățile, porțiile vor fi mai mari comparativ cu o zi obișnuită, oricât de mult ne-am strădui să fim rezervați. Însă, cine poate rezista tentației oferite de cozonacul cald și drobul aromat? Din fericire, cu Sanohepatic® Digestie îi poți oferi sistemului tău digestiv un plus de ajutor binevenit. Ingredientele sale îi vor sprijini atât pe cei pofticioși, cât și pe oaspeții de la masa de Paște mai puțin mâncăcioși de fel. Colina și curcuma susțin funcția hepatică și biliară, precum și metabolismul normal al lipidelor și homocisteinei. Combinația de extract de fenicul, anghinare, mentă și mușețel contribuie la o digestie normală și la evitarea tulburărilor digestive ușoare, cum este senzația de sațietate și distensia abdominală.

Sanohepatic® Digestie susține, deci, atât funcția ficatului, cât și pe cea biliară și a tractului intestinal, pentru a menține confortul digestiv și starea de bine a fiecăruia dintre noi. Destinat exclusiv adulților, acest supliment alimentar conferă protecție complexă pentru sistemul digestiv și hepatic. Sărbători fericite cu Sanohepatic® Digestie!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu