VEGETA, drumul scurt de la o simplă mâncare la... opere culinare

 

vegetaÎn bucătărie, fiecare ingredient are propriul rol în realizarea unui preparat delicios. Însă, printre toate elementele care stau la baza unei rețete perfecte, adaosurile alimentare sunt cele care aduc acel plus de savoare, transformând orice masă obișnuită într-o experiență culinară de neuitat. 


Despre VEGETA, aproape că nu mai este nimic de spus în plus, pentru că de zeci de ani și-a câștigat popularitatea și autoritatea absolută pe piața adaosurilor universale pentru mâncare. Este combinația originală de legume deshidratate și condimente potrivită oricărui preparat, de la carnea care urmează să fie prăjită la mâncarea gătită, de la pui, pește sau legume la supe și sosuri, în toate fiind binevenită pentru a oferi o aromă și un gust mai intens. Pentru iubitorii gustului „ca la mama acasă”, de găină grasă, Vegeta Gust de găină este răspunsul. Această bază pentru mâncăruri cu carne albă scoate în evidență caracteristicile asezonării pentru fiecare preparat în parte, putând fi folosită pentru oricare din mâncărurile tradiționale. Este folosită pentru a îmbogăți gustul supelor, ciorbelor, tocănițelor, sosurilor, fripturilor, mâncărurilor din legume, orez, cartofi, dar și al altor preparate.


vegeta


În inima bucătăriei românești, ciorbele care ocupă un loc aparte. Cu un gust intens și revigorant, ciorbele care sunt preferate de cei mai mulți dintre români. Iar gama de borșuri de la VEGETA (original, cu legume, cu verdețuri sau cu smântână) le satisface pe deplin această preferință. Borșurile VEGETA aduc ciorbelor un echilibru subtil de arome și gusturi, le intensifică, dar pot și să creeze un contrast subtil care face ca fiecare lingură de ciorbă să fie o revelație și o încântare pentru papilele gustative. Pe lângă gustul excepțional, ciorbele care stimulează pofta de mâncare și favorizează digestia, fiind ideale pentru a deschide apetitul și a însoți mesele copioase. 


vegeta


Nu mai așteptați, îndrăzniți să experimentați, să descoperiți și să vă bucurați de mâncărurile preferate alături de VEGETA, secretul succesului în bucătărie și în farfurie!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu