Brainconf Made to Measure!





Dragii mei, este clar, in lumea in care traim imaginea conteaza, si inca foarte mult! Un barbat se confrunta ca si o femeie cu situatii in care trebuie sa aiba o anumita tinuta, fie ca vorbim despre job sau despre o intalnire personala sau un eveniment important!



Braiconf, cel mai mare producător român de cămăşi, cu o tradiţie de peste 65 de ani, aduce un nou serviciu Made to Measure, de această dată pentru costume bărbăteşti.




Decizia de a introduce acest nou serviciu Made to Measure pentru costume bărbăteşti, pe lângă cel deja existent pentru cămăşi, vine din dorinţa de a dovedi încă o dată respectul pe care Braiconf îl acordă fiecărui client in parte. Astfel, Braiconf Made to Measure devine cea mai înaltă definiţie pentru atenţia la detalii. Fiecare piesă vestimentară, indiferent că este vorba despre cămaşă sau costum, este pefect adaptată la linia corpului, pe măsura clientului, şi personalizată astfel încât să se transforme într-o piesă unică, ce respectă cele mai înalte exigenţe ale domnilor.




Noul serviciu pentru costume bărbăteşti Made to Measure este disponibil exclusiv în magazinul Braiconf din cadrul galeriei de lux Grand Avenue, de la parterul Hotelului Marriott, iar începând cu data de 1 martie va fi disponibil şi în magazinul de pe Calea Victoriei nr. 102-108, vis-a-vis de Hotel Radisson.




Experienţa Braiconf Made to Measure începe cu o discuţie amănunţită cu consilierul de stil prezent în magazin. Mai mult decât o completare a unor formulare despre mărimi şi culori preferate, analiza va cuprinde detalii despre gusturile şi exigenţele clientului, cu ajutorul cărora consilierul să poată contura nevoile acestuia. Prin această etapă, fiecare client va putea identifica un anumit stil şi o anumită croială potrivite preferinţelor şi constituţiei sale. Apoi, consilierul va lua măsurile specifice în funcţie de particularităţile fiecărui client pentru a se asigura că produsul final, costumul sau cămaşa, va fi perfect adaptat mişcărilor, posturii şi stilului fiecărui domn.




Braiconf pune la dispoziţia clienţilor săi un număr de aproximativ 100 de ţesături, acestea incluzând şi materiale pentru colecţiile de sezon. Ţesăturile pentru colecţiile de toamnă-iarnă au la bază lână, caşmir şi mohair. Ţesăturile pentru primăvară-vară au în compoziţie lână, in şi mătase. Toate ţesăturile provin de la producători de prestigiu precum Loro Piana, Ermenegildo Zegna, Dormeuil, Holland and Sherry, Cerruti - pentru cei mai pretenţioşi clienţi, adevăraţii connoisseur.

Serviciul de lux pentru costume bărbăteşti Made to Measure Braiconf permite clienţilor săi să-şi personalizeze costumul după bunul plac. Odată ce croiala şi ţesătura au fost alese, urmează o serie de alte elemente şi detalii integrate: o gamă variată de butoni şi nasturi, alegerea culorii aţei cu care se va coase costumul, numărul buzunarelor suplimentare, personalizarea căptuşelii costumului. Pentru că fiecare costum Made to Measure este unic, clientul are posibilitatea de a avea numele brodat acolo unde doreşte.

Ce spuneti dragilor, asa-i ca arata nemaipomenit costumele din imagini? Adevarul este ca era nevoie pe piata de un astfel de serviciu, eu cred ca te poate scoate realmente din impas. Calitate si expertiza, iata doua atribute care imi plac!

Voua cum vi se pare acest concept? Credeti ca poate fi o solutie atunci cand vrei sa arati impecabil? Va astept cu mare drag parerile!


KISSES!





CONVERSATION

6 comentarii: