HD Lip Tint Matte by Inglot!




Dragile mele, va plac produsele pentru buze? Hmmmm, asa ma gandeam si eu! De aceea, impartasesc cu voi ultima noutate Inglot Romania!



De curand am avut bucuria de a participa la lansarea noilor HD Lip Tint Matte de la Inglot! Un eveniment minunat, in care am avut oportunitatea sa testez noile nuante dar am putut de asemenea participa  È™i la un workshop susÈ›inut de make-up artistul Inglot România, Evelina Păunescu.




În cadrul acestuia, am putut afla sfaturi și trucuri utile despre cum pot aplica noile produse, avantajele acestui tip de produs pentru buze, cum se realizează buzele ombre, cum pot crea iluzia de buze mai mari sau cum pot combina nuanțele HD Lip Tint Matte pentru a obține altele noi. Atmosfera a fost completată de gustările fresh, dar și de cocktailurile pregătite de cei de la Classic Bar Events.




HD Lip Tint Matte este un produs nou care oferă o acoperire perfectă și un finish mat catifelat. Produsul asigură un efect de lungă durată, nu se întinde și este rezistent la transfer. Aplicatorul practic face aplicarea foarte ușoară, iar culorile intense vor complimenta orice machiaj sau culoare a pielii.




Disponibil în 10 culori, HD Lip Tint Matte oferă de la nuanțe subtile de nude până la nuanțe de roșu clasice și culori foarte închise și îndrăznețe.




Toate produsele HD Inglot conțin pigmenți HD. Ideale pentru uzul zilnic, aceste produse pot fi folosite de asemenea pentru fotografii sau filmări high definition, asigurând feței un efect impecabil chiar și pe un ecran de mari dimensiuni.




Hei, ce spuneti, le vedeti deja integrate in trusa voastra de machiaj? Va astept. ca intotdeauna, cu mare drag parerile!

Am purtat:
-fusta: - Mohito
-tricou, cardigan, colier: - Zara
-geanta: - L'Art No. 29
-cizme: - Ovye

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii: