Hispanitas, bucuria doamnelor cochete!





Dragile mele, voi stiti ca incaltarile sunt una dintre marile mele pasiuni! Si ce ne-am face noi, femeile, fara ceva nou de incaltat in fiecare sezon?



Brandul spaniol Hispanitas lansează colecÅ£ia primăvară – vara 2016, o colecÅ£ie casual- chic, elegantă care îţi va garanta confortul pe parcursul întregii zile.

Colecţia de Primăvară-Vară 2016 este creată pentru femeia urbană, modernă care pune pe primul loc calitatea şi pentru care încălţămintea reprezintă piesa esenţială din outfit.





Pentru primăvara care se anunţă caldă şi luminoasă, Hispanitas ţi-a pregătit o gamă cromatică de tonuri inspirate din natură, precum bej, aur negru, nuga, piatră, os, dar şi negru, alb şi gri. Însă, culorile vedetă ale noii colecţii sunt Rose Quartz, Serenity, Mekong.

Şi în acest sezon în realizarea noii colecţii primăvară - vară 2016, designerii brandului spaniol Hispanitas au ţinut cont de tendinţele marilor designeri internaţionali. În această colecţie sunt prezente elementele cheie ale sezonului, cu texturi ţesute, efecte metalice, animal print şi imprimeuri florale.

Toate modelele de pantofi Hispanitas sunt realizate integral din piele naturală 100%, de cea mai bună calitate. Pantofii Hispanitas sunt recunoscuţi pentru confortul deosebit. Hispanitas lucrează exclusiv cu calapoade personale care au fost realizate la cele mai înalte standarde şi care fac pantofii Hispanitas deosebit de confortabili.




Şi pentru că garderoba ta merită "un refresh", noile modele de balerini şi mocasini Hispanitas, realizate din piele naturală 100%, cu texturi metalice, animal-print sau imprimeuri florale, îţi vor oferi notă de fashion de care au nevoie outfiturile tale, iar platformele şi noua formă a tocurilor, "acel ceva" care te va ajuta să treci de la o ţinută smart-casual la una elegantă.

Astfel, în noua colecÅ£ie Hispanitas îşi au locul balerini cu toc de 2,5 – 3,5 cm, mocasini, pantofi cu toc ( 8 cm) ÅŸi celebrii sneakersi. Ce alte încălţări sunt mai bune pentru plimbări lungi decât sneakersii? Alege sneakersi simpli sau sneakersi coloraÅ£i ÅŸi distractivi, pe care îi poÅ£i asorta la orice Å£inută ÅŸi te poÅ£i bucura din plin de ei, în condiÅ£iile în care sunt extrem de confortabili ÅŸi plăcuÅ£i la vedere.




Imaginile pentru noua campanie Hispanitas au fost realizate în Lisabona, un oraş romantic plin de tradiţie şi stil. Colecţia Hispanitas primăvară - vară 2016 este completată de genţi şi accesorii noi precum, portofele şi curele, dedicate atât părţii feminine cât şi părţii masculine.

ColecÅ£ia Hispanitas primăvară – vară 2016 poate fi găsită începând cu luna martie, în magazinul Hispanitas - Băneasa Shopping City, etaj 1 sau de pe www.hispanitas.ro. Hispanitas - Joy Is a choice!

Asadar, voi ce va doriti in materie de pantofi pentru aceasta primavara? Va surande ceva din magazinul on-line? Eu m-am pierdut in marea de balerini si v-am selectat si voua cateva perechi care mi-au placut mai mult!

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!




CONVERSATION

1 comentarii: