Bronz fara dureri de cap!




Ei bine, da, fara dureri de cap, fara piele arsa, fara riduri si mai ales fara efort si in afara sezonului estival!



Din fericire eu sunt o norocoasa, cu o piele destul de inchisa la culoare si care se bronzeaza foarte frumos si usor. Daca as sta la soare doua zile, m-as face neagra! Doar ca eu nu stau a soare! Ma protejez cat pot de bine, factor mare de protectie, palarie, ochelari si sub umbrela este locul meu! Ma prinde soarele evident, atunci cand ma balacesc, in masina, pe strada, pe drumul spre plaja, etc...Nu sufar sa fiu ciocolatie, dar am momente in care chiar si eu par usor alba fata de fetele de pe strada si atunci ma apuca asa un fel de frustrare, sa nu fiu eu ultima din lume care nu a pus piciorul pe nisip! Si cum despre solar nici nu poate fi vorba, cea mai la indemana soluti este evident spray-ul Bioderma!




Ahhh, dar sa va spun o chestie amuzanta! Primul meu spray Bioderma mi l-a cumparat sotul meu!!!!! Da, da, ati citit bine...a venit intr-o zi cu el sa-mi faca o surpriza! Ma chinuise pe mine talentul cu cateva zile inainte cu o crema autobronzanta ,mazgalisem tot prin casa si nu numai atat dar aratam ca un dalmatian. Nervoasa maxim am aruncat crema si am trecut la dusuri multiple cu abraziv, doar-doar se vor mai atenua din pete. Apoi ce o fi fost in mintea mea sa ma imbrac intr-o pereche de pantaloni albi, mulati pe care evident ca i-am ingalbenit...In fine, nu stiu cum a ajuns el intr-o farmacie si ce discutii o fi avut cu farmacista ca a venit acasa cu solutia! Spray-ul Bioderma, care m-a asigurat ca o sa-mi faca viata muuult mai usora! Era chiar simpatic cum povestea el ca pot aplica autobronzantul din orice pozitie!




Si ce sa vezi, chiar asa este! Spray-ul Photoderm Autobronzant se aplica usor, se pulverizeaza de la 20 cm de piele, evitandu-se fata. Pentru un rezultat optim urmez cativa pasi pe care sunt sigura ca toata lumea ii stie:

-aplic un exfoliant pe tot corpul pentru a indeparta stratul de celule moarte de la suprafata pielii, astfel incat sa asiguram o baza uniforma

-aplic o crema de corp pentru hidratre si insist pe coate si genunchi, zonele care sunt mai uscate!

-pulverizez pe tot corpul si intind cu mana pentru un rezultat uniform. Port pe mana o manusa care sa ma protejeze de palme portocalii.




Daca este prima aplicare pe anul respectiv, reaplic si in urmatoarele 2-3 zile. Apoi pentru mine e suficient o data pe saptamana sa reaplic pentru mentinerea unei nuante frumoase, aramii!

Este un produs foarte sigur pe care vi-l recomand cu drag! Il gasiti in farmacii, alaturi de produsele Bioderma.

Personal #iubescBioderma pentru faptul ca ne face viata muuult mai usoara!

Voi l-ati folosit vreodata? Sunt curioasa ce parere v-a facut! Va astept cu mare drag opiniile!

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Am tot zis ca mi-l cumpar si eu, cumva insa am uitat mereu de el. Acum l-am notat in agenda pentru siguranta :)
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-am reamintit de el. Este un produs foarte bun! Te pup draga mea!

      Ștergere
  2. Nu am folosit produse ptr a ma bronza, am impresia ca nu as avea rabdarea necesara si ar iesi un dezastru. Ma gandesc la varianta sa ma "bronzeze"cineva cu mai multa rabdare :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, varianta de suna bine, dar nu cred ca as avea rabdare sa ma bronzeze altcoineva...Te pup draga mea Lamiita!

      Ștergere