Happy Anniversary L'Art No. 29!




Dragile mele, astazi va povestesc despre o alta MAAAARE pasiune a mea! Ehhhh, care sa fie, voi ce spuneti? Daaa, ati ghicit, gentile!



Asa ca astazi va prezint colectia de primavara L'Art No29, creata de Cristina Herea!

Am descoperit gentile Cristinei intai pe FB, apoi am participat la un eveniment in care am putut sa le vad de aproape, sa le pipai si am fost de-a dreptul fascinata de frumusetea lor. Pielea superba de sarpe sau crocodil m-a captivat, asa ca la scurt timp am dat prima mea comanda! La vreo doua luni dupa aceea, mi-am dorit-o cu ardoare pe cea de-a doua...si ce credeti... acum mor dupa o geanta verde-turcoaz din colectia de primavara!

Va spun sincer ca sunt cea mai buna alegere si vi le recomand cu mana pe inima. Pe ale mele le-am tot purtat in ultima perioada, pe cea mare si neagra, de zi, o port practic zilnic! Dar si cea mai micuta rosie, din piele de sarpe am tot purtat-o si ati vazut-o in fotografiile de la diverse evenimente!

Dar sa vorbim despre noua colectie, care s-a lansat pe 1 martie la palatul Cesianu Racovita, intr-o ambianta absolut superba si o organizare pe masura! Nuante de bej, roz-fanee, verde-turcoaz, negru sau maro, alcatuiesc o colectie care se muleaza cu siguranta pe gustul oricarei iubitoare de genti!

Va las cu imaginile pentru ca fac cat o mie de cuvinte!




















Aniversarea de 1 an a fost fabuloasa! La multi ani frumosi in continuare in care sa ne surprideti si pe viitor cu noi si noi colectii!

Preferata voastra care este? Chiar sunt curioasa sa va aflu optiunile!

Le gasiti AICI!

KISSES!


CONVERSATION

1 comentarii: