Colectia primavara -vara All Boutique




Dragile mele, am avut bucuria de a participa la un eveniment tare frumos. Doar stiti cat sunt de pasionata de zona de fashion! All Boutique a lansat colecÈ›iile speciale pentru primvara-vara acestui an printr-un eveniment intr-un spatiu casual, relaxat.



Allboutique.ro este locul în care cumpărătorii se întâlnesc cu producători locali extrem de talentaÈ›i, ce produc în serii mici sau în ediÈ›ii limitate, designeri la început de drum, alÈ›ii decât cei prezenÈ›i pe canalele de media È™i pe alte platforme online, destinate designerilor români. ColecÈ›iile sezonului cald propun obiecte vestimentare la modă, dar È™i piese clasice, elegante, toate urmărind sloganul brandului “Pledoarie pentru produsul autentic românesc”.





ME, MYSELF AND I 

Colecția Me, Myself and I este dedicată femeilor de succes, ce își doresc un look office diferit, cu un touch urban, gata să atragă privirile tuturor. Din colecție nu lipsesc rochiile cămașă în tonuri deschise sau rochiile negre, clasice, cu croieli și texturi fine.





LA POESIE D'HARMONIE

Geometria florilor de primăvară se regăsește în această colecție extrem de curajoasă și în tendințe. Mânecile clopot și tonurile de culori magnifice vin împreună pentru a crea un look special, în timp ce bluzele navy Poelle adaugă un ton de feminitate.





THE WORLD IS NOT ENOUGH

Dedicată nopților fermecătoare ale sezonului cald, colecția The World Is Not Enough conferă acel look feeric chic, extrem de feminin și misterios. Rochiile cu mâneci cu volane largi, imprimeurile ce amintesc de picturile suprarealiste, decolteurile rotunde și fustele ușor evazate vor transforma un outfit banal într-unul de poveste.

Definite prin conceptele de unicitate și exclusivitate, produsele, în majoritatea lor, nu se regăsesc în alte magazine online sau offline, oferind o experiență unică femeilor care vor să adopte un stil vestimentar diferit.


Eu trebuie sa va spun ca am remarcat deja cateva piese foooarte pe gustul meu in cadrul prezentarii, asa ca abia astept sa fie incarcate si pe site!

Voi stiati de acest magazin on-line? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

1 comentarii: