Premiera Divergent Allegiant
Dragii mei, in urma cu putine zile, am avut placerea si bucuria de a participa la premiera mondiala a filmului Allegiant!Cea de-a treia parte a seriei „Divergent”, acţiunea „Allegiant” îi va provoca pe Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James) să reziste într-o nouă lume, mult mai periculoasă decât tot ce ştiau până acum.
După cutremurătoarea revelaţie din „Insurgent”, Tris şi Four sunt obligaţi să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară oraşul Chicago. Pe lângă pericolele necunoscute care îi aşteaptă, asta mai înseamnă să-şi abandoneze pentru prima dată prietenii şi familia. Tot ce ştiau devine irelevant în această nouă lume, iar cei doi trebuie să aleagă în cine să aibă încredere în momentul în care izbucneşte un război care ameninţă întreaga omenire. Pentru a supravieţui, Tris va lua decizii aproape imposibile care îi vor testa curajul, sacrificiul şi iubirea.
Dragii mei, eu va invit sa mergeti sa vedeti filmul! Mie mi-a placut tare mult! Acum ma gandesc ca nu am vazut episoadele anterioare, deci trebuie sa iau masuri!

Voi l-ati vazut deja? Daca da, cum vi s-a parut? Va astept cu drag si interes parerile!

KISSES!
CONVERSATION

6 comentarii:

  1. I'm glad you like Allegiant... I was so curious about!
    Thumbs up for your premiere outfit, it's so classy and chic but with a nice pop od colour for spring!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, am vazut celalalte doua filme si imi plac la nebunie! Din pacate nu am putut ajunge la cinema, astept sa apara pe net. Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere