Nivea Care, o ingrijire WOW!
Dragile mele, cu toate suntem de acord ca traim vremuri agitate, in care sa ai parte de o zi in care sa te ocupi doar de tine si de nevoile tale este doar un vis frumos! Avem nevoie de solutii rapide, de produse de ingrijire performante si usor de aplicat/intrebuintat pentru a nu pierde timp pretios...Bucură-te de 100% hidratare cu 0% senzaţie grasă, în fiecare zi!

Fără pic de efort, crema revoluţionară NIVEA Care îţi hidratează pielea în profunzime, cât ai zice „WOW”!


Prea mult timp pentru rutina de îngrijire încât se întâmplă să o dai uitării?

Salvează timp şi include inovaţia NIVEA în ritualul tău de frumuseţe şi vei vedea că pielea ta rămâne intens hidratată! NIVEA Care se absoarbe rapid în piele astfel încât să poţi spune „Adio!” senzaţiei grase.

 De ce „WOW”?

  WOW pentru că este bazată pe o tehnologie nouă, cu cristale de ceară foarte hidratante, încorporate într-o textură foarte uşoară, de gel cremă.

  WOW pentru că este perfectă atât pentru faţă, corp, cât şi pentru mâini, oferindu-ţi o îngrijire completă în cel mai scurt timp.

  WOW pentru că este foarte prietenoasă cu buzunarul tău!
După ce testezi şi tu inovaţia NIVEA Care, te încurajăm să îţi spui părerea pe Facebook, folosing hashtag-ul #niveacare.

Preţ recomandat NIVEA Care: 14.3 Lei, 100 ml; 19.7 Lei, 200 ml 

Eu trebuie sa va spun ca am mereu o astfel de crema pe noptiera si sunt super incantata de ea! Usoara, fondanta, cu o senzatie minunata atunci cand o aplic!

Voi ati folosit Nivea Care? Cum vi se pare? Va astept cu mare drag impresiile!

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii: