Plantur 39, solutia impotriva caderii parului!





Cu primavara in suflet, asa ma simt de ceva vreme, mai precis de cand au aparut florile de primavara...le ador pur si simplu, aspectul fragil, parfumul discret al narciselor, dar inconfundabil, imi dau o stare atat de buna!

Si daca primavara isi da mana cu o noua lansare, pentru mine este un vis...




Dragile mele, noi toate, sunt sigura ca suntem preocupate de subiectul delicat al caderii parului...Mai devreme sau mai tarziu toate ne-am confruntat cu el, asa ca iata, astazi, vin cu o veste buna!

Dar inainte de a va spune vestea, haideti sa trecem in revista impreuna un studiu!





Căderea părului și dezechilibrele hormonale

Femeile cred că avansarea în vârstă reprezintă unul dintre principalele motive pentru pierderea  părului

-67% dintre respondente sunt de părere că odată cu vârsta, cresc și șansele ca părul să cadă.

-17% dintre femei suferă de dezechilibre hormonale, mai ales cele cu vârste cuprinse între 46 È™i 55 de ani, însă doar una din 3  ia medicamente pentru a le corecta.

“Până la menopauză, rădăcinile părului unei femei sunt protejate de nivelurile ridicate de estrogen. ÃŽn timpul menopauzei, nivelurile de hormoni la femei se dezechilibrează È™i afectează creÈ™terea părului. După această etapă, impactul hormonilor masculini – testosteronul – creÈ™te. ÃŽn consecință, părul creÈ™te mai subÈ›ire, cade prematur, iar scalpul devine din ce în ce mai vizibil”, a explicat  doctorul Adolf Klenk, om de È™tiință care conduce Dr. Wolff Research în Bielefeld (Germania), compania care produce È™amponul pe bază de cafeină, Plantur39.





Cafeina previne căderea părului

Cafeina este binecunoscută în lumea È™tiinÈ›ifică, ea fiind un ingredient activ în procesul de combatere a căderii părului. “Datorită cafeinei, rădăcinile firelor de păr primesc energia necesară pentru a asigura creÈ™terea acestora”, a mai explicat Dr. Adolf Klenk.

Cu toate acestea, studiul arată că doar 6% dintre respondente consideră că stimularea celulelor este cel mai important efect al cafeinei. Mai mult, majoritatea femeilor consinderă cafeina ca fiind în principal o sursă de energie suplimentară pentru organism.

Potrivit cercetătorilor, cafeina activă din șamponul Plantur39 poate pătrunde eficient în scalp datorită formulei sale speciale. Dacă șamponul este aplicat două minute pe zi, cafeina este stocată în foliculii de păr pentru cel puțin 24 de ore, efectele șamponului fiind maxime în timpul utilizării zilnice.


Lansarea in Romania a noii game sper sa va aduca raspunsul la intrebarea legata de ce anume putem folosi in cazul caderii parului! Pentru mine  aceasta a fost o super veste, pentru ca am cunoscut samponul cu ceva ani in urma, in 2007, la Congresul National de Dermatologie, de la Timisoara, iar faptul ca s-a relansat in Romania m-a facut sa vreau sa aflu mai multe despre un produs cu care am o istorie si amintiri foarte placute!

Daca si voi stiti produsul mi-ar placea sa imi lasati impresiile voastre! Sunt curioasa sa aflu si parerea voastra!

KISSES!




CONVERSATION

1 comentarii: