Noi lansari de la Cosmetic Plant!




Dragile mele, astazi vin cu noutati despre un brand care ne-a insotit in ultimii 25 de ani pasii...Cu ce ne rasfata aflati chiar de la ei!



Odată cu aniversarea a 25 de ani de la înfiinÅ£area companiei, ne-am dorit să le arătăm clientelor mulÅ£umirea ÅŸi aprecierea noastră că ne sunt alături. Astfel, am creat trei produse deosebite care au la bază exact ingredientele speciale ale business-ului nostru: tradiÅ£ia, împlinirea ÅŸi pasiunea”, a declarat Susana Laszlo, Director General al Cosmetic Plant.

Astfel, compania a ales trei extracte de flori care semnifică cele trei atribute principale ale Cosmetic Plant: narcisa, crinul şi floarea pasiunii. Narcisa este floarea care transmite la ideea de tradiţie a brandului ce a luat naştere în urmă cu 25 de ani, în timp ce crinul semnifică împlinirea în ceea ce priveşte calitatea şi aprecierea produselor de către cliente, iar floarea pasiunii este cea care reprezintă pasiunea ce este adăugată în fiecare gamă lansată.

„Dincolo de semnificaÅ£ia pe care o are fiecare dintre aceste trei flori, alegerea a fost făcută ÅŸi datorită efectelor benefice pe care ingredientele active din acestea le au asupra tenului. Astfel, extractul de narcisă are efect de hidratare, cel de crin are acÅ£iune antiiritantă ÅŸi regenerantă a tenului, iar cel de floarea pasiunii are efect antioxidant ÅŸi de calmare a pielii iritate”, a subliniat Susana Laszlo.

Primul dintre cele trei produse aniversare lansate de Cosmetic Plant este Crema hidratantă de zi cu extract de flori de narcisă, destinată tenului normal/mixt.  Având o structură lejeră, crema se absoarbe uÈ™or, hidratează È™i protejează tenul împotriva îmbătrânirii, furnizează energia necesară menÈ›inerii tinereÈ›ii pielii È™i previne apariÈ›ia ridurilor. ÃŽn plus, extractul din flori de narcisă È™i Hydrovitonul au un rol important în menÈ›inerea echilibrului hidric normal al pielii. Coenzima Q10 protejează împotriva acÈ›iunii radicalilor liberi, stimulează producÈ›ia de energie la nivel celular È™i încetineÅŸte formarea ridurilor. De asemenea, datorită uleiurilor vegetale de germeni de grâu È™i sâmburi de struguri, ÅŸi a vitaminei A, noua cremă conferă proprietăți emoliente È™i ajută la restabilirea elasticităţii pielii.




Cel de-al doilea produs este Crema antirid de zi cu extract de flori de crin, bogată în ingrediente regeneratoare È™i antirid ce readuc tenului confortul optim. Extractul de flori de crin are acÈ›iune antioxidantă, antiiritantă È™i de calmare a pielii uscate. Principiul activ antirid, Matrixyl® Synthe’ 6TM, cu eficiență dovedită prin testele in-vitro È™i in-vivo efectuate de producătorul ingredientului activ, stimulează sinteza componentelor matricei extracelulare (acid hialuronic, colagen, fibronectină), uniformizează relieful pielii È™i reduce suprafaÈ›a acoperită de riduri cu până la 28%. Uleiurile vegetale din compoziÅ£ie (ulei de sâmburi de struguri, ulei de germeni de grâu, ulei de măsline bio) contribuie ÅŸi ele la protejarea, hrănirea, restructurarea È™i îmbunătățirea gradului de hidratare a pielii. Vitamina E, împreună cu filtrele solare, protejează împotriva efectului nociv al radiaÈ›iilor ce cauzează îmbătrânirea prematură a pielii. Această cremă este desinată tenului normal/uscat.

Al treilea produs, ce semnifică pasiunea, este Crema antiaging de zi cu extract de floarea pasiunii. Destiantă tenului normal/uscat, aceasta reface fermitatea tenului, îl protejează împotriva îmbătrânirii premature și previne apariția ridurilor, lăsându-l catifelat și suplu. Extractul de floarea pasiunii are acțiune antioxidantă, precum și de calmare a pielii iritate. Uleiul de sâmburi de struguri și uleiul de argan regenerează şi restructurează pielea, iar datorită conținutului în vitaminele A, E, F, B5, crema hidratează, regenerează, intensifică elasticitatea pielii și stimulează reînnoirea celulară.

Toate cele trei noi produse nu conÅ£in parabeni, coloranÅ£i ÅŸi parafine ÅŸi vor putea fi găsite în cele mai mari 14 magazine din reÅ£eaua Auchan, Cora – România Hypermarche, DM DrogerieMarkt, farmacii ÅŸi magazine naturiste din È›ară, cât ÅŸi în shopul online al companiei - shop.cosmeticplant.ro, timp de ÅŸase luni.

Voi ce produs Cosmetic Plant preferati? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!





CONVERSATION

1 comentarii: