Incaltarile, o mare iubire!





Offf, incaltarile, pasiunea vietii mele..Dar oare cui nu-i plac sandalele, pantofii...cred ca orice femeie se bucura atunci cand isi cumpara ceva nou de incaltat!



Eu am atat de muuuulte cutii cu incaltari si vreau sa imi construiesc un dressing in perioada urmatoare in care sa le asez fara cutie, sa le vad si sa pot sa le aleg muuuult mai usor, fara sa dau jos milioane de cutii, pana ajung la perechea dorita!

Asa ca orice noua achizitie, reprezinta o noua bucurie...




Mai mult ca niciodata, in luna martie, iti doresti sa stralucesti si sa obtii de fiecare data ceea ce iti doresti. Feminitatea, privirea increzatoare si look-ul impecabil din cap pana in picioare sunt armele la care trebuie sa apelezi fara ezitare. Si pentru ca aceasta luna iti este dedicata tie, Deichmann te vrea indrazneata si cuceritoare.

La un cocktail sau la o cina romantica nu o sa dai niciodata gres cu o pereche de pumps.




Cu toc mediu sau inalt, in nuante pastel, cu texturi sidefate sau in culori indraznete, vor pune in valoare oricand chiar si o tinuta mai simpla sau all black. Fie ca esti romantica sau visatoare, pasionala sau hotarata, la Deichmann iti vei gasi perechea de pumps potrivita cu stilul si atitudinea ta. Iar daca te vei simti bine in pantofii tai, nimeni si nimic nu o sa-ti mai stea in cale. Cu o pereche glamour de pumps te vei simti confortabil, vei putea dansa toata noaptea si vei atrage atentia de la primul pas.




Pentru o seara eleganta, in care se impune o rochie lunga, opteaza pentru o pereche de sandale High Heels lacuite, elegante, cu bareta la glezna. Negre sau rosii, iti vor pune glezna in evidenta, iar tu vei fi cu siguranta protagonista unei povesti de neuitat.




In luna martie, alege sa scrii o poveste de neuitat si, pentru ca iubesti pantofii, Deichmann iti propune modele care te vor conduce  spre cele mai seducatoare momente.


Voi ce va doriti sa primiti de 8 Martie? Ar putea fi chiar o pereche de incaltari de la Deichmann, preturile sunt mai mult decat accesibile, as putea spune chiar prietenoase!

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

1 comentarii: