Clatuu - un singur tratament, o marime mai putin!





Daaa, buna deviza!!! Sunteti si voi de acord cu mine, nu-i asa? Si cum sa nu fiti cand toate visam la corpul perfect in costumul de baie! Pentru ca vrem, nu vrem vara este aici iar sezonul vacantelor este deschis!



Am participat cu interes la evenimentul de lansare pentru ca in epoca grabei in care traim, mi se pare o solutie foarte buna pentru persoanele comode, ca mine!

Dar sa vedem despre ce este vorba!

Clatuu remodeleaza  corpul, iar procedura nu este dureroasa si nu necesita timp de recuperare.
Aparatul, unic in Romania, are doua tipuri de aplicatoare, cel plat pentru stratul adipos redus si cel cu manipol curbat, pentru tesutul adipos dezvoltat, care se regaseste pe abdomen, spate sau solduri.
Sistemul controlat de racire al Clatuu  are rezultate pe termen lung, imbunatatind fermitatea pielii si textura sa, remodeland corpul si reducand depozitele de grasime.

Efectul este vizibil la 3 saptamani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instaleaza la 12 saptamani de la realizarea procedurii.




Tratamentul reduce tesutul adipos prin inghetare la -9°C  si  ajuta sistemul lipidic al organismului sa elimine  in mod natural grasimea.

Odata distruse prin cryo terapie, adipocitele nu se mai regenereaza, mentinandu-se in timp rezultatul obtinut.
Invitatii au avut ocazia sa asiste la o demonstratie live a tratamentului Clatuu si sa descopere solutia pentru un corp perfect, fara durere, fara recuperare, doar cu rezultate eficiente.




Aparatul Clatuu este lider inspirational in tehnologii medicale si estetice pentru reducerea tesutului adipos, fiind distribuit in Romania de catre Top Line.

Am purtat:

-fusta: - Zara
-bluza: - Zara
-colier: - Zara
-sandale: - Asos
-geanta: - Moschino

Voi ce spuneti? V-ar tenta sa incercati o astfel de procedura care garanteaza rezultate dupa o singura utilizare si fara durere? Recunosc ca pentru mine suna taaaare bine, mai ales ca nu sunt prietena cu sportul deloc!!!!

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

1 comentarii: