Cum sa pastram sanatatea si frumusetea cu Vegis!!!




Intr-o dimineata minunata de vara, am pasit in gradina Ceainariei Infinitea intr-o lume de basm...

Racoarea terasei, design-ul absolut minunat al acestei frumoase locatii din Cotroceni, te fac sa uiti ca esti in Bucuresti, asa ca va invit si pe voi sa le treceti pragul.

Dar toate acestea au venit la invitatia Vegis Romania de a le cunoste produsele, pentru ca da, trebuie sa recunosc ca nu venisem in contact cu ele...




Vegis.ro, magazinul online de produse naturiste nr. 1 pe piața din România, propune pentru aceasta vară soluții din natură pentru un plus de energie, tonifiere și o piele perfectă.

Cu peste 4 ani pe piața din România și un portofoliu de peste 5000 de produse disponibile în stoc și cu livrare oriunde în tara în 24h-48h, magazinul online Vegis.ro și-a câștigat poziția de lider în zona produselor naturiste și mii de clienți fideli, interesați de un stil de viață sănătos și o nutriție bazată pe produse ecologice și naturale.

Gamele Vegis.ro cuprind produse alimentare, produse bio/vegane, suplimente, cosmetice, detergenti, remedii naturiste, toate având în comun faptul că folosesc forța naturii pentru a asigura un stil de viață sănătos.




Energie, tonifiere și bună dispoziție din smoothie-uri cu superalimente Niavis

Una dintre cele mai apreciate game de produse pe Vegis.ro este Niavis, o linie de superalimente, 100% din plante bio, ecologice, nemodificate genetic, raw și naturale.

Acestea sunt ideale pentru a fi consumate cu regularitate, fiind surse naturale de energie, de frumusete, de tonifiere, de buna dispozitie.  ÃŽn timpul verii, când corpul este supus unor temperaturi extreme, pulberile Niavis din plante precum spirulina, baobab, maca È™i multe altele asigură un plus de energie È™i un aport considerabil de vitamine È™i minerale esenÈ›iale pentru o stare de sănătate bună.




Uleiul de cocos Niavis, ambalat într-un recipient de sticlă, pentru a-și păstra proprietățile nutritive cât mai mult timp, este un ulei ecologic extravirgin din Sri Lanka, foarte apreciat atât pentru consum intern cât și pentru uz cosmetic.




Gama Niavis cuprinde pulberi de spirulină, chlorella, orz verde, iarbă de grâu, pudră proteică din orez, făină de cocos, MSM, moringa, baobab, orz verde, turmeric, guarana, semințe de chia, goji, dude albe, astragalus, macaccino, neem, cat`s claw, rhodiola, boabe de cacao, cafea verde, ginkgo biloba, iarbă de grâu, lucernă, tribulus terrestris, ginseng siberian, kelp și ulei de cocos extravirgin.

De la estetica ambalajului și până la ultima linguriță de pulbere sau ulei, Niavis înseamnă să te bucuri de calitate și de cele mai bune smoothie-uri, deserturi sau produse energizante pentru corp si minte.

O piele perfectă, cu Bielenda Golden Oils cu uleiuri prețioase




Bielenda Golden Oils este o gamă de produse cosmetice care folosește proprietățile nutritive ale uleiurilor prețioase cu numeroase beneficii pentru piele. Uleiurile selectate îmbunătățesc rapid condiția pielii, oferindu-i nutrienții de care are nevoie, îndepărtează senzația de piele uscată care strânge, hrănesc în profunzime și iluminează pielea.

Fiecare produs din gama Bielenda Golden Oils conține 3 uleiuri prețioase.

Gama conține Produse Ultra Fermitate cu uleiuri prețioase de babassu, fructul pasiunii și fistic (Ulei de baie, loțiune de corp, unt de corp) si Produse Ultra Nutritive cu uleiuri pretioase de argan, perilla și abisinian (ulei de baie, loțiune de corp, unt de corp)




Gamele Bielenda Golden Oils și Niavis sunt disponibile, alături de o varietate de alte produse naturiste, pe www.vegis.ro.




Trebuie sa recunosc ca preferatul meu in acest moment pentru pielea picioarelor a devenit  Bielenda Golden Oils, un ulei foarte hidratant dar care nu lasa film uleios ci doar acea stralucire subtila de care picioarele noastre au nevoie vara. Nu va mai spun de parfum care este minunat!!!! Il recomand cu mare drag!

Sunt curioasa daca ati inecrcat vreun produs de pe Vegis.ro. Mi-ar placea tare mult sa impartasim impresii, pot fi de un real folos tuturor celor care cauta informatii. Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

2 comentarii: