Beauty of Giving by Douglas!




Dragii mei, astazi vin cu informatii pentru voi, cei care vreti sa faceti un cadou inspirat pentru cineva drag din viata voastra dar si unul foarte util, sa dati o mana de ajutor unor oameni care nu au fost cei mai norocosi pana la acest moment!



„Beauty of Giving este o  campanie de suflet pe care o lansam anual cu prilejul sărbătorilor pentru a susÈ›ine cauzele care sprijină copiii cu boli oncologice. Anul acesta am ales să direcÈ›ionăm fondurile către FundaÈ›ia HOSPICE Casa SperanÈ›ei È™i o cauză extrem de sensibilă, îngrijirea paliativă pediatrică ”, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas România.

ÃŽngrijirea paliativă are ca scop îmbunătățirea calității vieÈ›ii pacienÈ›ilor cu boli incurabile È™i familiilor acestora, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social È™i consiliere psiho-emoÈ›ională È™i spirituală pentru pacient È™i aparÈ›inători.  Conform estimărilor HOSPICE Casa SperanÈ›ei, în prezent, peste 160.000 de bolnavi incurabili au nevoie în fiecare an de îngrijire paliativă în È›ara noastră, însă doar 8% dintre aceÈ™tia o È™i primesc. ÃŽn cazul copiilor, se estimează că doar 10% din cei 5.000 de copii care suferă de boli cu prognostic limitat de viaţă  primesc servicii de îngrijire paliativă.




Centrul socio-medical de la Adunații Copăceni va fi amenajat de HOSPICE Casa Speranței în 2017 și va fi destinat exclusiv copiilor care suferă de boli cu prognostic limitat de viață și familiile acestora. Centrul este gândit ca un spațiu în care aceștia să găsească sprijin și alinare, atunci când se confruntă, pe lângă problemele medicale cauzate de boală, cu probleme de natură socială și materială, și reprezintă cel de al treilea centru de îngrijire pe care organizația îl construiește în România.

Viziunea HOSPICE Casa Speranței este ca în România toți pacienții cu boli incurabile să beneficieze de servicii adecvate de îngrijire paliativă, la momentul potrivit, pentru a trăi cu demnitate fiecare clipă, alături de cei dragi lor.

Fundația HOSPICE Casa Speranței este o organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov şi care a introdus în România, pentru prima oară, conceptul de îngrijire paliativă, replicând modelul fundațiilor de tip hospice din Marea Britanie. Membră a familiei Hospices of Hope, HOSPICE Casa Speranței, este în acest moment cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Daca doriți să aflați mai multe despre HOSPICE Casa Speranței și programele fundației, vă invităm să vizitați www.hospice.ro.

Va invit sa va alaturati si voi cauzei HOSPICE Casa Sperantei si Douglas! Este atat de usor sa facem o fapta buna!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu