Cu ce ne tenteaza Starbucks in acest sezon!




Sa ne intelegem, eu nu sunt o mare bautoare de cafea! Sa va explic...

Cafeaua nu a fost niciodata pe lista mea de preferinte scurte, acea cafea clasica, intensa ca si aroma...Dar, daca ai de gand sa ma inviti la o cafea voi gasi eu sortimentuil care sa imi placa...de la o cafea cu lapte, latte-ul clasic si pana la frappe-ul cu ingetata vara, sigur, sigur, voi gasi ceva pe gustul meu...






Pe vremuri nici sotul meu nu bea cafea, dar ce sa vezi s-a transformat cu anii si acum avem nu mai putin de doua filtre de cafea in casa ( caci pe cel de-al trei-lea l-am facut cadou, haha ), si il cert constant ca bea prea multa!




Dar, trebuie sa fiu cinstita pana la capat si sa va spun ca in drumurile noastre prin oras nu ocolim Starbucks! Ba chiar ne place tare mult sa le calcam pragul, iar in toamna, respectiv iarna aceasta m-au ademenit cu aromele si gusturile lor ispititoare!








In plus asa cum va aratam si zilele trecute pe FB, ajung acasa de la un minunat eveniment pe la 9.30 seara si ce sa vezi, sunt asteptata cu o cafea de la Starbucks. Se pare ca o luase pentru dimineata, dar sa fim seriosi cine o mai bea rece dimineata sau incalzita la microunde? Asa ca am baut-o logic, seara...




Dovada in imaginea de mai sus, alaturi de minunatul colier purtat la evenimentul cu pricina.

Asadar, imi place la Starbucks, imi place atmosfera linistita, imi place cafeaua, hmmm, imi plac prajiturile, cum as putea sa ii ocolesc. Nu intram in nici un mall fara sa facem o oprire pentru reincarcarea bateriilor la Starbucks.




Iar sezonul acesta rece imi place de mor, cu sortimente noi si arome pline, inconfundabile, de cafea adevarata, cu pahare festive si aer de sarbatoare!




Ahhhh, si bine-inteles au deschis o noua cafenea in Afi Cotroceni, Mall-ul in care eu ajung cel mai frecvent! Nu am imagini de acolo, am doar din Park Lake dar vi le arat in cazul in care nu stiti ce pierdeti!










Mi-ar placea sa aflu care este sortimentul vostru preferat de cafea de la Starbucks! Va astept cu mare drag si interes parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu