Cadouri de la Bottega Verde!




Pentru ca aici, pe blog va aduc cele mai interesante informatii despre cele mai bune produse, astazi, as vrea sa va povestesc putin despre Bottega Verde!



Bottega Verde este  producatorul numarul 1 de cosmetice naturale din Italia, luand nastere in inima Toscanei, din imbinarea ingenioasa a stiintei cu natura.

Avand la baza peste 300 de ingrediente active naturale, produsele Bottega Verde ne ingrijesc pielea cu delicatete, pastrandu-i frumusetea si tineretea. Special pentru sarbatorile de iarna si exclusiv in Farmaciile Help Net, Bottega Verde ne surprinde cu seturi cadou speciale pentru intreaga familie.

Seturile cadou cu ulei de Argan, supranumit si “Aurul Marocului”, sunt ideale pentru sezonul rece, gratie proprietatilor regenerante si intens hranitoare ale acestui ingredient extrem de pretios. Imbogatit cu extracte florale de iasomie sau iris, lasa pe piele un parfum delicat si extrem de placut.

Nu rata nici aromele delicioase de ciocolata, mar si scortisoara sau miere care trezesc gustul dulce al copilariei si entuziasmul specific Craciunului.

Editia speciala de Craciun cu arome de iarna imbina parfumul de vasc si aroma condimentata a scortisoarei, creand o adevara simfonie a simturilor.




Daca iti doresti un cadou cu esente fine, iti recomand unul dintre seturile cu magnolie, crin, gardenie sau vanilie neagra, arome incarcate de mister si senzualitate.

Si nu in ultimul rand,  linia de cadouri masculine ne pune la dispozitie o paleta diversificata incepand cu parfumuri proaspete si tonice cu note marine, pana la arome lemnoase de ambra condimentate armonios cu extract de piper negru, scortisoara si mir.

Le gasiti pe toate in Farmaciile Help Net si pe www.farmaciaonline.ro !

Eu am incercat setul cu argan si trebuie sa va spun ca este ceea ce aveam nevoie in perioada aceasta de iarna in care pielea sufera din cauza deshidratarii. Il recomand cu drag!

Mi-ar placea sa imi spuneti si voi daca ati incercat vreunul dintre produsele Bottega Verde si daca inca nu, ce va atrage cel mai mult!

 #CadouriPlineDeMagie #BottegaVerdeinHelpNet

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. iar nu am rezistat produsele lor, mai ales ca aveau scortisoara si am ales. Chiar azi mi-am luat dupa ce am rasfoit catalogul lor intens de cateva zile acasa! Am avut crema maini de vanilie neagra care deja am epuizat-o, apoi gelurile de dus de gardenie si magnolie neagra care le-am folosit luna trecuta si un creion fard verde menta care il foloseam intens vara si care tine indelungat fara primer de pleoape. imi plac produsele lor, dar samponul cu argila si propolis nu m-a cucerit. Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow, se vede ca esti cu adevarat pasionata! Pupici draga mea si Sarbatori minunate sa ai!

      Ștergere
  2. Sa ai un Craciun fericit si sarbatori minunate draga Camelia!

    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet! La fel iti doresc si eu draga mea! Te pup si te imbratisez!

      Ștergere