Demachiere delicata cu Nivea




Dragile mele, imi place sa imi imaginez ca toata lumea cunoaste importanta unei demachieri corecte! Dar pentru ca un ten sanatos este intotdeauna prioritar unui machiaj sofisticat, am ales sa va mai povestesc cate ceva despre demachiere si despre un produs care nu ar trebui sa ne lipseasca din casa.



Cel mai important ritual pentru un ten sănătos este demachierea. Aceasta se poate transforma într-un proces simplu, delicat și rapid dacă folosești produsul potrivit. Îți propunem să transformi misiunea imposibilă a demachierii într-un moment de relaxare, un moment de răsfăț doar al tău, cu apa micelară delicată de la NIVEA!

Datorită tehnologiei micelare, loțiunea nu necesită clătire și menține echilibrul pielii. Micelele funcționează ca un magnet: aplicate pe discheta de bumbac, ele atrag uleiurile și machiajul, iar tenul rămâne hidratat. În felul acesta îți vei salva tenul, dar și perna!

Am incercat apa micelara de la NIVEA inca de anul trecut si pot spune ca de atunci nu imi lipseste din casa. imi place tare mult si mi se pare extrem de comod de folosit atat pentru fata cat si pentru ochi, pe care nu ii irita absolut deloc. Saca inca nu ati incercat-o este un moment optim sa o faceti, mai ales ca acum apa micelară NIVEA vine într-o variantă mai mare la 400 ml, în trei variante potrivite diferitelor tipuri de ten. Descoperă cele trei formule inovatoare de la NIVEA și află care ți se potrivește!

Somnul este mai lin când nu sari peste demachiere. Iar dacă tenul tău este sensibil, NIVEA are grijă de el. Curățându-l în profunzime cu apa micelară delicată pentru ten sensibil cu dexpantenol ÅŸi ulei din sâmburi de struguri  Ã®ndepărtează rapid machiajul tenului, chiar ÅŸi pe cel din zona ochilor, hidratând dintr-o singură miÅŸcare.




Aplică apa micelară delicată pentru ten normal NIVEA îmbogățită cu Vitamina E, ce curăță în profunzime și îndepărtează eficient machiajul ca să te bucuri de un aspect sănătos. În plus, elimină excesul de sebum şi transpiraţia dintr-o singură mișcare.




Dacă tenul tău este uscat, NIVEA are soluÈ›ia potrivită! PoÅ£i folosi cu încredere apa   micelară delicată pentru ten uscat cu ulei natural de migdale care curăţă eficient, dar blând È™i în profunzime machiajul tenului È™i al zonei ochilor, iar tu te vei bucura de hidratare ÅŸi catifelare, cât ai zice #operaÅ£iuneademachierea!




Indiferent de tipul tenului pe care îl ai, nu uita de îngrijirea feţei şi dimineaţa oferindu-i atenţia completă de care are nevoie. Curățarea tenului contează! Este o idee bună să te obişnuieşti să incluzi în ritualul pentru o zi minunată înlăturarea impurităţilor acumulate de către piele. Începe şi încheie ziua cu un ten perfect curat!


Asadar, avem la indemana tot ceea ce este necesar pentru ca tenul meu sa fie perfect curatat!

Mi-ar placea sa stiu daca si voi ati incercat apa micelara Nivea. Si bineinteles cum vi s-a parut! Va astept cu drag parerile!


PreÈ› recomandat NIVEA: 21.30 lei 400 ml

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu