In viata ta, contezi doar tu!




Bine, evident ca nu este un titlu adevarat 100%!Sunt atatia oameni dragi in viata noastra care conteaza si aici pun familia pe planul 1.

Dar am vazut chiar de curand o mostra de ipocrizie, care m-a facut de realizez inca o data ca de fapt este o lume in care fiecare este pentru el...Nu uitasem, (cum as putea?) ca acesta este de fapt adevarul, dar in vartejul lucrurilor de zi cu zi ajung in mod evident sa nu ma gandesc prea des la asta, ar deveni o obsesie si nu ma caracterizeaza!

Dar ca sugestie va spun si eu inca o data, sunt sigura ca o stiti deja, ca nu trebuie sa va abateti de la drumul vostru, sa deveniti altcineva decat sunteti, doar de dragul de a fi pe placul cuiva! Pentru ca, surpriza!!!! Asta ar insemna ca te vei schimba de  mii de ori in functie de toti oamenii pe care ii vei intalni in drumul tau! Si evident nici atunci nu va fi bine.

Este absolut in regula sa nu rezonezi cu toti cei pe care ii cunosti la un moment dat, sa existe poate de la bun inceput o senzatie ca nu, aceea nu este persoana cu care poti construi o relatie de amicitie.

Ideea este ca tu trebuie sa stii cine esti si ce vrei de la viata pentru tine. Sa stii ca faci bine, sa stii ce calitati, valori, atu-uri ai si sa fii multumit de ceea ce ai devenit. Normal ca nu o sa te placa toata lumea, normal ca unii care sunt mai jos ca tine se vor simti intimidati, poate vor incerca sa te faca sa crezi ca de fapt nu ai valoarea pe care tu ti-o stii, sa iti pierzi increderea in tine, dar daca stai bine pe picioarele tale sunt convinsa ca nu vor avea nici cea mai mica sansa!

Si stii care e cea mai frumoasa parte? Faptul ca tu iti vezi in continuare de drumul tau, evoluezi cu sau fara acordul acelora care nu te plac, nu iti consumi energia pentru a dovedi ca esti bun, tu o stii si nu trebuie sa o demonstrezi nimanui. Succesul si starea de bine si de impacare cu tine, merg mana in mana. Si credeti-ma, tot ceea ce iti proiectezi si gandesti vei reusi, mai devreme sau mai tarziu, cu munca si tenacitate sa indeplinesti. Si cat timp, pasiune si efort vei depune pentru un anumit lucru, cu aceeasi masura vei cantari rezultatele!

Dar sunt sigura ca si voi stiti toate aceste lucruri. Si mai cred ca este normal sa ai coloana vertebrala, sa nu te dai dupa cum bate vantul, doar pentru ca intrevezi anumite beneficii dintr-o anumita prietenie. Pentru ca in general oamenii au memorie si daca azi spui ca urasti oamenii neingrijiti si maine cel mai bun prieten al tau miroase de la o posta din lipsa contactului cu apa, s-ar putea ca integritatea sa iti fie pusa sub semnul indoielii. Este doar un exemplu de dragul povestii, nu cautati personaje sub acoperire, va rog.

Mai exista persoanele acelea care iti invidiaza meseria....dar asta nu este o restrictie pentru nimeni...Oricine poate ajunge sa fie medic ( in cazul meu ) dupa doar 10-12 ani de studii in medicina, sute de examene plus alti cativa ani de pregatire anterioara, intensi va asigur...Dar recompensele nu intarzie sa vina, atunci cand faci o meserie cu pasiune, iar acest lucru va fi cu siguranta remarcat.

Apoi vor fi cei care au senzatia ca nu ti se cuvin anumite lucruri, care au senzatia ca stiu mai bine decat tine ceea ce meriti si ce nu! Ei bine, de fapt meriti tot ceea ce ti se intampla, bun sau poate nu foarte satisfacator, depinde doar de tine sa ajungi in punctul in care iti doresti, sa ai ceea ce ai visat, sa calatoresti in locuri pe care altii pot doar sa si le imagineze, sau nici macar!

Ideea generala, ar fi sa nu te lasi batut/a, intimidata, sa nu te intorci din drum atunci cand un minunat binevoitor iti va arata o alta cale! E drumul tau, alegerea ta responsabila si te va duce acolo unde ti-ai propus. Eu va spun despre mine ca sunt foarte determinata, chiar incapatanata uneori in a-mi urma visele.

Daaar, destul cu discursurile motivationale, sa va spun cate ceva si despre poze! Sunt facute in Budapesta, la inceputul vacantei noastre din vara. Asteptam de trei ani sa revad orasul superb de pe Dunare unde am fost ceruta in casatorie in urma cu 14 ani, asa ca desi am ajuns tarziu, am preferat sa nu mergem direct sa dormim, ci sa dam un tur nocturn prin centru.






M-au napadit toate amintirile frumoase pe care le-am trait acolo...Pacat ca nu am ramas cateva zile, aveam in fata un drum lung si alte cateva obiective de atins! Dar Budapesta va ramane in sufletul meu mereu, acel magic oras al tineretii mele, adapostind franturi din viata noastra....











Am purtat:
-rochie: - Mango
-sandale: - Minelli
-geanta: - Moschino

Heeei, eu deabia astept o noua si frumoasa escapada, care se pare ca nu va intarzia foarte mult!!!!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu