Noblesse Palace Christmas Fair
Craciunul si atmosfera magica care il precede este perioada din an care ma emotioneaza si imi ajunge la suflet cel mai repede! Sunt dependenta de decoratiuni, de colinde, de freamatul care ne cuprinde pe toti! Si ca sa intram mai repede si mai profund in atmosfera va fac o invitatie pe care nu o puteti refuza!Imbracat in haine de sarbatoare, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace te asteapta intre 16 si 22 decembrie sa descoperi cadouri de Craciun unice si originale si sa te bucuri de farmecul sarbatorilor de iarna in cadrul unui targ de Craciun magic! La Noblesse Palace Christmas Fair esti invitat timp de 7 zile intr-o calatorie printre obiecte unice si interioare rafinate, printre gusturi si arome ce te vor purta in lumea de poveste a sarbatorilor de iarna.

Accesorii, decoratiuni, mic mobilier, produse vestimentare si de beauty, impreuna cu multe bunatati te asteapta sa le descoperi intr-o atmosfera festiva, cu miros de brad si scortisoara. Te vei putea bucura din plin de spiritul Craciunului, in timp ce alegi cadouri deosebite pentru cei dragi sau pentru tine, oferite de Noblesse Interiors si expozantii parteneri.

Serile la Noblesse Palace Christmas Fair sunt presarate cu surprize si momente deosebite. Targul se deschide pe 16 decembrie si, in aceeasi seara, incepand cu ora 19:00, va avea loc balul caritabil Noblesse Christmas Ball, organizat de Asociatia Culturala Noblesse.

Vizitatorii sunt invitati sa se bucure de o atmosfera magica, pe parcursul unei seri pline de momente speciale oferite de All's Choir & Ballet Company, care ii vor invita pe cei prezenți la vals. Atmosfera de poveste va fi completata de un concert concert sustinut de copii, dar, cel mai important, cei prezenti vor fi invitati sa se transforme pentru o seara in Mos Craciun.

Astfel, in cadrul balului se va desfasura o licitatie tacuta cu scop caritabil, in cadrul careia vor putea fi achizitionate lucrari de arta, produse hand-made, decoratiuni si creatii de designer, urmand ca suma stransa impreuna cu incasarile din biletele de intrare din seara balului sa fie donate unui proiect caritabil pentru copii.

“Noblesse Christmas Ball este o invitatie de a sarbatori impreuna nobletea de a darui. Ne propunem ca acest eveniment sa adune in jurul sau o comunitate de oameni ce apreciaza valori ca generozitatea, nobletea interioara, solidaritatea, iar in ani ce vor urma sa devina o traditie a Asociatiei Culturale Noblesse si un instrument pentru crearea unui impact social pozitiv,” explica Loredana Preda, CEO Noblesse Group.

Ziua de 17 decembrie va fi de asemenea una speciala, dedicate celor mici, dar si celor mari, in care ne vom intalni cu Mos Craciun incarcat de cadouri. Insa suprizele nu se opresc aici! Atmosfera de sarbatoare va fi completata in fiecare seara de colinde traditionale cantate in jurul bradului de corul de copii al colegiului Dinu Lipatti.

Magia incepe pe 16 decembrie la Palatul Noblesse. Fii parte din poveste!

Program Noblesse Palace Christmas Fair 

16 decembrie

14:00-19:00 acces expozitie
19:00-22:00 Noblesse Christmas Ball

17 decembrie

17:00 Santa Claus is coming to… Palace

17-21 decembrie

14:00-20:00 acces expozitie

22 decembrie

14:00-17:00 acces expozitie

Noblesse Palace Christmas Fair este al patrulea eveniment din seria Noblesse Palace Lifestyle Fairs, precedat de Luxury Lifestyle Fair, Noble Drinks Fair & Networking Events si Exclusive Beauty & Fashion Shows.

Accesul la targ se va face pe baza de bilete. Pretul unui bilet este de 15 lei/vizitator/zi. Biletele se pot achizitiona de la intrarea Palatului Noblesse.

Pe toata perioada evenimentului, Noblesse Interiors isi surprinde vizitatorii cu 25% reducere la produsele de mobilier expuse in showroom.

Urmariti site-ul www.palatulnoblesse.ro si pagina de facebook Noblesse Palace Christmas Fair pentru a fi la curent cu informatii detaliate despre programul evenimentului, invitati speciali si concerte live.

Va astept cu drag parerile! Si sa-mi spuneti neaparat cum a fost !

KISSES!CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu