Do It Yourself cu Ferrero Rocher





Dragii mei, se apropie acea perioadă a anului în care mirosul de brad ne inundă casele È™i transformă tot ce e în jur într-o poveste, având ca decor zapadă, cadouri, lumini strălucitoare, emoÈ›ii È™i bucurii. Pentru  a adăuga mai multă magie acestui peisaj, Ferrero îți vine în ajutor cu idei originale de ornamente Do It Yourself (DIY) ce vor încânta privirile celor dragi È™i pe ale invitaÈ›ilor tăi.

Eu am avut ocazia sa particip la un astfel de atelier si trebuie sa va spun ca m-am simtit minunat creand cu mainile mele decoratiuni care am constatat ca sunt chiar usor de facut daca ai putina imaginatie si iti aloci tie si familiei tale cateva momente pretioase!






ÃŽn sezonul acesta, Ferrero dă tonul tendinÈ›elor în decoraÈ›iuni cu o colecÈ›ie inspirată de magia basmelor. Fie că este vorba despre decorarea mesei festive, împachetarea celor mai frumoase cadouri sau împodobirea casei, ideile creative de la Ferrero te inspiră să realizezi singură atmosfera de basm mult visată. Pe site-ul www.decoratiuni-magice.ro, poÈ›i găsi peste 30 de idei adaptate pentru povestea ta: coronite de aur, oameni de zăpadă, figurine din poveÈ™ti È™i fulgi de nea. Ornamentele propuse pot fi confecÈ›ionate manual, folosind È™abloane create de Ferrero si materiale accesibile, adaugând culoare È™i rafinament cu specialitatile Ferrero Rocher, Raffaello È™i Mon Chéri.  






Motto-ul colecÈ›iei 2016 este “Crăciun de poveste” pentru că, în acest an, decoraÈ›iunile se transformă într-un povestitor fermecător. Amintirile din copilărie, poveÈ™tile preferate È™i propria imaginaÈ›ie sunt sursele tale de inspiraÈ›ie.




În acest sezon (aproape) totul este permis în materie de culori, forme și stil. Hârtia, sticla, cristalul, lâna și sfoara sunt din nou în tendințe, iar lista este întregită de clasicele ramuri de brad și mușchii de pământ. Pe lângă acestea, un must-have al acestui sezon sunt sigiliile de ceară, de toate culorile, ce pot transforma o simplă cutie de cadou într-o adevărată operă de artă ce atrage privirile.




Urmărind aceste tendințe, Ferrero ne arată, în colecția Decorațiuni Festive 2016, cum decorațiunile tradiționale pot fi combinate cu materiale și tehnici moderne, pentru a fi reinterpretate într-o manieră originală. Toate propunerile DIY necesită materiale ușor de procurat, sunt explicate pas cu pas și sunt ușor de realizat.




Mi-am propus sa pun in practica si alaturi de fetita mea toate lucrurile invatate la atelier dar sa si dezvoltam idei noi, pentru ca inspiratia este oriunde in jur. In plus este atat de distractiv si te prinde imediat sentimentul ca faci ceva placut si util.

Ferrero vă urează un Crăciun de poveste și decorare plăcută si la fel va urez si eu!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu