Christmas Time by Sephora!




Exista cineva care nu a intrat in febra sarbatorilor? Cel mai frumos cadou, cel mai inspirat, cel mai surprinzator, sau poate cel mai util? La ce va ganditi de fapt? Eu simt ca toate mi se invartesc in cap si caut, caut si iar caut acel ceva care sa scoata din banalitate un cadou!

Daca si voi sunteti in aceeasi situatie si aveti nevoie de inspiratie, mi-am propus ca zilele acestea sa va dau cateva tips-uri de produse cosmetice si de make-up sau parfumerie pe care orice femeie si le-ar dori cu siguranta!

Lansarea colectiei de iarna Sephora a fost un adevarat regal, va spun cu toata sinceritatea! Nu ai cum sa nu te pierzi cu firea si sa nu iti doresti toate minunatiile pe care Sephora ni le-a pregatit si recunosc eu sunt genul care isi doreste sa incerce toaaaaaate minunatiile! Si voi sunteti cam la fel daca ma cititi, asa-i?

Si evident daca ati trecut pragul unui magazin Sephora, cu siguranta ati pasit intr-o lume a culorii si fanteziei! Daaa, pentru ca imaginatia lor nu are limite si ne surprind an de an cu noutati, inovatii, brand-uri care se gasesc in  exclusivitate aici si care nu au cum sa te lase indiferent!

Aveti in continuare imagini cu exclusivitatile Sephora: dr. brandt, StriVectin, La Mer GlamGlow, Rexaline, Benefit,Urban Decay sau produsele marca proprie!






































































Voua ce va face cu ochiul din tot ceea ce ati vazut? Poate ca deja ati ales cate ceva din colectia de iarna, iar eu as fi foarte curioasa sa aflu ce ati achizitionat!

Va astept cu drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

2 comentarii:

  1. nici nu stii la ce sa te uiti mai intai!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. am studiat si studiat, vreau mereu ceva cu scortisoara si am vazut ca sunt din gama tony moly dar pe site nu apar. Din gama aia am deja ursuletul panda si e pe final crema de maini. Si cele de la Givenchy arata bine! Dar toate arata divin si nu pot compara atmosfera de la Paris Sephora cu ce este la noi. Acolo esti cu adevarat in paradis, este imens! Dar incet incet produsele ajung si la noi!

    RăspundețiȘtergere