Bioderma Sensibio Gel Spumant





Nu am fost niciodata tipul de om care sa foloseasca constant un gel de curatare, recunosc...Nu pentru ca nu sunt genul constant, uneori sunt muuult prea dedicata si atasata de un anumit tip de produs, doar ca intotdeauna am avut senzatia ca pielea mea sufera de la genul acesta de curatare...se usca prea rau...

Bineinteles ca ideea principala este sa cureti tenul de toate impuritatile si sa nu te dai batut in a cauta si incerca si alte variante! La fel s-a intamplat si in cazul meu, atunci cand am descoperit Bioderma Sensibio Gel Spumant!

Laboratoarele Dermatologice Bioderma lanseaza in Romania Sensibio Gel Spumant 200 ml, gel spumant calmant si hidratant ce curata bland pielea sensibila. Ingredientele active biologice calmeaza rapid iritatia pielii si hidrateaza tenul, iar complexul brevetat DAF creste pragul de toleranta al pielii.

Sensibila si puternica in acelasi timp, pielea ne “imbraca” si ne protejeaza. Ii rezista vantului care o usuca si soarelui care o arde. Tenul este in mod continuu expus agresiunilor externe, iar una dintre cele mai importante etape in ingrijirea lui este igiena.

Curata bland fata si ochii, calmeaza si hidrateaza in acelasi timp, redand confortul pielii iritate. Sensibio Gel Spumant 200 ml are textura de gel lichid, incolor, se aplica cu usurinta, spumeaza si poate fi utilizat si impreuna cu o perie pentru curatarea tenului.

Nu contine sapun, parfum, parabeni sau coloranti, este hipoalergenic, non comedogenic si are un PH fiziologic asigurand o toleranta excelenta.

Pompita asigura o dozare optima a produsului prevenind astfel consumul inutil de produs si utilizarea lui pentru o perioada mai lunga de timp.

Utilizare: Se aplica pe pielea umeda si se maseaza pana spumeaza. Se clateste cu apa din abundenta si se usuca prin tapotari blande.

Ofera-i tenului tau clipe de rasfat, dimineata si seara, cu Sensibio Gel Spumant. Indeparteaza impuritatile de peste noapte, improspateaza, calmeaza si hidrateaza tenul si il pregateste pentru aplicarea machiajului.

Pret recomandat in farmacii:

Sensibio Gel Spumant 200 ml – 45 RON

Asa cum va spuneam la inceput, eu l-am incercat si rutina mea de curatare s-a schimbat! Practic dimineata nu mai pot fara el. Indeparteaza eficient toate resturile de crema si sebum de peste noapte si sunt extrem de fericita ca tenul meu nu este deloc uscat, mai ales ca deja in anumite momente resimt acest neplacut aspect al maturizarii.

Iar seara elimina resturile de machiaj fara cel mai mic efort, merita sa il incercati daca inca nu ati facut-o!

Mi-ar placea sa stiu daca voi utilizati un gel de curatare! Si bineinteles daca ati folosit si acest minunat produs. Va astept, ca intotdeauna, cu mare interes parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu