Phytoelixir, pentru cel mai matasos par!




Ingrijirea parului a fost intotdeauna pentru mine un subiect aparte...Am avut parul lung de cand ma stiu, cu doua mici intreruperi, asadar procesul de spalare a fost intotdeauna unul special!

Cu timpul, parul meu gras a inceput sa isi schimbe oarecum structura si totul a pornit, evident de la scalp...In cazul meu acesta a devenit uscat, tot mai uscat si sampoanele pentru par gras sau pentru volum, au inceput sa imi provoace matreata...De fapt era o reactie a scalpului, care era agresat si uscat si mai tare...

Prin urmare am avut inspiratia de a folosi un sampon pentru par uscat si situatia a inceput sa se remedieze! Asadar acum parul si mai ales scalpul meu imi pot multumi pentru ca le ofer exact ce au nevoie!

Te confrunti cu un par foarte uscat si tu?

Expert al tratamentelor pentru ingrijirea parului, Laboratoarele Phytosolba utilizeaza cele mai eficiente ingrediente active din plante pentru a crea formule inovative puternic concentrate care mentin parul frumos si sanatos. Parul foarte uscat este poros si sufera de dezechilibre la nivel molecular, toate acestea fiind cauzate de o deficienta semnificativa la nivel de lipide.

Solutia ideala a Laboratoarelor Phytosolba pentru obtinerea unui par hranit si restabilirea nivelului de lipide la nivelul firului de par este gama PHYTOELIXIR.




PHYTOELIXIR combina doua ingrediente active foarte nutritive:

- ceara esentiala din floare de Narcisa, care penetreaza fibra capilara si o hraneste intensiv, pentru un efect de par matasos

- ulei de Macadamia, un element foarte nutritiv, incapsulat in cronosfere, care sunt eliberate in timp.

Acestea au un efect intensiv de restabilire a concentratiei de lipide esentiale din firul de par si ofera protectie de lunga durata. Formula fara sulfati revitalizeaza parul fara a-l incarca. Transformarea este imediata si pe termen indelungat: parul este usor de coafat si foarte matasos la atingere. Confera stralucire si suplete intensa.

Phytoelixir sampon si Phytoelixir Masca - secretul nostru pentru un par stralucitor, hranit in profunzime si catifelat!

Produsele Phyto sun disponibile in farmaciile Help Net si pe www.farmaciaonline.ro

Mie imi place extrem de mult acest sampon, l-am incercat si parul meu se declara incantat de efectul luxuriant pe care il lasa in urma. Sticla este din aluminiu si pastreaza in conditii optime continutul.

As fi tare curioasa sa aflu daca l-a mai incercat cineva si ce parere aveti despre el. Daca nu, este momentul potrivit sa va ganditi la a va schimba samponul cu unul fabulos!

KISSES!




CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu