Melkior Winter Collection




Intotdeauna o manichiura perfecta este cea care atrage automat toate privirile! Cu putin ajutor eu cred ca nu avem cum sa dam gres!

Stiu sigur ca multe dintre voi optati pentru oja semipermanenta, de aceea sper ca veti gasi aceste informatii utile!

Melkior Winter Collection se imbogateste cu 4 nuante noi de Oja Semipermanenta de 15 ml.
Noua colectie se numeste Dark Side si cuprinde urmatoarele produse: Ever Deep, Ever Jam, Ever Grape si Ever Cooper.




Alege-o pe preferata ta! Si spune-mi si mie care este!

Si, daca tot esti adepta manichiurii cu oja semipermanenta, azi o sa-ti spun cum se inlatura oja semi. Ce ne trebuie? Un remover pentru oja semipermanenta, comprese pentru manichiura si folii de aluminiu.




Iata cum se procedeaza concret: se imbiba compresa cu remover, se aplica pe unghie si se imbraca in folia de aluminiu. Se lasa sa actioneze 10-15 minute dupa care se inlatura.
Putem folosi Folie aluminiu pentru unghii (cutie cu 1000 buc) sau Folie aluminiu cu compresa integrata (cutie cu 100 buc).




Cum se foloseste folia de aluminiu cu compresa integrata pentru indepartarea ojei semipermenente? Inmoaie compresa in dizolvant si aplica pe unghie, apoi infasoara folia de aluminiu pe deget. Lasa sa actioneze, desfa folia de pe degete si sterge unghiile. Daca e necesar, foloseste o spatula pentru manichiura pentru a indeparta reziduurile sau pentru a incepe o noua aplicare.




TRUC ! Daca nu faci o noua aplicare de oja, e bine ca dupa inlaturarea ojei semipermanente sa folosesti un tratament pentru unghii.

Ce spuneti, voi pentru ce nuanta optati? Va astept cu drag raspunsurile!

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu