Mihaela Glavan pentru Nivea!




Vine, vine Craciunul! Mai sunt cateva zile, de aceea febra cumparaturilor este maxima! Intotdeauna cautam sa-i surprindem pe cei dragi, sa aducem un plus de inedit in viata lor!



În 2016, NIVEA reinventează cadourile de Crăciun oferite celor dragi. Pentru că adevăratele sentimente se exprimă prin grija pe care o avem față de cei apropiați, în acest sezon NIVEA merge cu un pas mai departe și lansează colecția de cadouri semnată de designerul român, Mihaela Glăvan. În această ediție vei descoperi trei modele de genți, cu șase combinații de produse din portofoliul NIVEA, astfel încât vei putea alege ingrijirea care i se potrivește cel mai bine persoanei dragi.

Cele trei genți concepute de Mihaela Glăvan sunt adaptate nevoilor de zi cu zi ale femeilor, pentru ocazii, lookuri și momente diferite. Fiecare model se distinge prin design, proporții și modalitatea de închidere, elementele comune fiind liniile simple și elegante, accesoriul fiind un ciucure supradimensionat.
Geanta minimalistă are un design versatil, ce poate fi asortat atât ținutelor lejere, de zi sau weekend, cât și celor elegante. În acest model vei găsi un mix de produse NIVEA compus din deodorant roll-on, lapte de corp și gel de duș din două game diferite.

„Știi genul acela de accesoriu care se potriveÈ™te cu o mulÈ›ime de È›inute? Exact la el m-am gândit când am creat această geantă minimalistă, dar cu ciucure supradimensionat. Este stylish È™i are o culoare memorabilă, uÈ™or de purtat”, semnează Mihaela Glăvan.




Geanta stylish, care face orice femeie să iasă în evidență la orice oră din zi, indiferent de vestimentație, poate fi asortată cu o ținută casual sau elegantă. Este concepută astfel încât să încapă toate cosmeticile preferate, folosite pe parcursul unei zile. Acest model este disponibil pe piață cu balsam de buze, deodorant spray, lapte de corp, cremă all purpose și servețele demachiante.

„Când îți doreÈ™ti un look stylish, dar care pare natural, de parcă n-ai fi făcut nici cel mai mic efort să arăți bine, alege această geantă! Designul ei e inspirat din modul în care se pliază pungile de hârtie, un detaliu foarte cool, care o transformă într-un accesoriu È™ic È™i versatil”, semnează Mihaela Glăvan.

Geanta potrivită pentru serile în oraș va întoarce toate privirile. Proporțiile atipice și capacul supradimensionat, ce înfășoară întregul plic, sunt detalii care îl recomandă atât pentru ținute de cocktail, cât și pentru cele de seară. Este suficient de mare încât, pe lângă telefon și chei, să poți lua cu tine parfumul preferat, rujul de buze și crema de mâini. Niciodată nu se știe când apare un moment romantic.




În această geantă sunt incluse produse anti-aging din gama Q10 și CELLULAR.
„Te pregăteÈ™ti pentru o petrecere sau o după-amiază în oraÈ™? ÃŽÈ›i propun un accesoriu È™ic cu un element neaÈ™teptat: partea superioară este supradimensionată È™i înfășoară întregul plic, iar sistemul de închidere este ascuns cu un magnet. Este detaliul de care ai nevoie pentru a-È›i completa orice È›inută! ” semnează Mihaela Glăvan.

Fiecare model de geantă este disponibil pe piață cu două combinații de produse din portofoliul NIVEA, destinate îngrijirii corpului și feței. Colecția de cadouri NIVEA semnată de Mihaela Glăvan va fi disponibilă în marile lanțuri de magazine din țară.

ColecÈ›ia de cadouri NIVEA, semnată de Mihaela Glavan, gama Body Care – preÈ› recomandat 67,99 Ron
ColecÈ›ia de cadouri NIVEA, semnată de Mihaela Glavan, gama Face Care Q10 – preÈ› recomandat 72, 89 Ron
ColecÈ›ia de cadouri NIVEA, semnată de Mihaela Glavan, gama Body Milk Blue – preÈ› recomandat 42,99 Ron

Va spun ca eu mi-as dori un astfel de cadou minunat, oare cine nu...Si in plus deja le-am vazut in magazine! Voi ce spuneti, va place aceasta idee de cadou? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!





CONVERSATION

1 comentarii:

  1. sunt foarte frumoase, mi-ar fi placut sa fie gentutele in mai multe culori, dar fiindca sunt in culoarea Nivea, sunt frumoase si asa!

    RăspundețiȘtergere