Moroccanoil Texture





De cate ori aud despre Moroccanoil, imi tresalta inima...Imi place mult culoarea brand-ului, logo-ul, nu mai vorbesc despre produse! I simply adore uleiul pentru par, pur si simplu nu pot fara el...Asa ca atunci cand aus de o lansare noua, nu am cum sa o ratez!



Noua colecție de produse profesionale de styling, Moroccanoil Texture, a fost lansată oficial printr-un eveniment la care au participat vedete cunoscute din showbiz, beauty bloggeri, jurnaliști și specialiști din industria de frumusețe din România.




Cei peste 300 de invitați au asistat la un show de coafură oferit de Franck Perez, Creative Design Team Educator Moroccanoil, care, alături de hairstylistul român Geta Voinea, a demonstrat audienței cum se pot obține trendurile momentului în materie de hairstyle, utilizând noile produse profesionale Moroccanoil cu ulei de argan pur. Pentru un look desăvârșit, modelele din cadrul prezentării au purtat rochii spectaculoase, creații ale celebrului Cătălin Botezatu.




Corina a fost invitatul special al serii, urcând pe scenă în calitate de model. Hairstylistul internațional i-a creat vedetei o coafură texturată, lejeră, demonstrând astfel calitățile produselor Moroccanoil.




Personalități din showbiz au luat parte la eveniment, declarându-se încântate de gama Moroccanoil, produse pe care le folosesc în viața de zi cu zi sau în saloanele de înfrumusețare.

Anca Serea, Amalia Enache, Ellie White, Carmen Negoiță, Carmen Brumă, Adina Halas, Mirela Vaida, Ela Crăciun, Amadeus, Dana Săvuică, Diana Bart, Crina Abrudan, Adina Buzatu, Cristina Cioran, Sonia Argint Ionescu, Cristi Pascu, Vica Blochina, Camelia Bălțoi au participat la eveniment pentru a descoperi și testa noile produse de styling infuzate cu ulei de argan.




Gama Moroccanoil Texture include: Spumă pentru bucle ca dupa plajă, Clei pentru textură și Spray pentru textură uscată.




Spuma pentru bucle ca dupa plajă, reprezintă o imbunătățire adusă sprayului classic, ce conține sare de mare. Obtineți un look ravașit si extrem de trendy, fără a avea păr deshidratat.

Cleiul pentru textură oferă un stil versatil și personalizat. Este ușor de modelat și ajută la obținerea unei texturi bine delimitate, mai aspră, pentru a crea look-uri naturale, cu un finisaj mat și o fixare puternică.




Spray-ul pentru textură uscată creeaza stiluri “dezordonate”, cu volum. Astfel, fără efort, veÈ›i avea o fixare texturată È™i un finisaj texturat nealunecos. Am putea spune ca această spumă creează un look “perfect de imperfect”.

Vedeta noii campanii Moroccanoil Texture este actriÈ›a È™i model britanic Rosie Huntington-Whiteley, cunoscută inclusiv din prezentările Victoria’s Secret. ȘedinÈ›a foto pentru campania Moroccanoil Texture a fost realizată în Maroc.




Produsele Moroccanoil® sunt distribuite de Top Line în saloanele È™i SPA-urile de lux selecÈ›ionate È™i sunt disponibile exclusiv in magazinele Top Line Europa din BucureÈ™ti (Bd. Regina Maria 14) È™i din țără, dar È™i online pe www.toplineshop.ro.  

Voi ce produse Moroccanoil iubiti? Sunt tare curioasa sa aflu, va astept cu mare drag parerile!

KISSES!




CONVERSATION

1 comentarii:

  1. Am auzit foarte lucruri bune despre produsele pentru par Moroccanoil, revistele de moda si frumusete din America de Nord sunt pline cu reclame pentru acest brand. :) N-am incercat niciodata produse Moroccanoil, dar sunt o mare amatoare a uleiului de argan, folosesc produse pentru par pe baza de ulei de argan in mod frecvent, si o sa-mi iau si Moroccanoil la un moment dat, o sa le vina si lor randul.
    Multumim pentru prezentare, foarte fain evenimentul, m-ai facut sa vreau sa merg acum sa-mi iau produse Moroccanoil. :)))

    Sa ai un weekend frumos!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere