Sendo Advance 3 - un tensiometru pentru intreaga familie!





Dragii mei, va povestesc des despre frumusete, aici pe blog, dar pentru ca sunt medic nu pot sa trec cu vederea sanatatea si atunci cand am noutati interesante vi le aduc si voua la cunostinta.

Sunt ferm convinsa in casele multora dintre voi se afla cate un tensiometru pe care daca nu il folositi chiar voi frecvent, cu siguranta cineva drag are nevoie zilnic de el. Si spun acest lucru pentru ca din pacate hipertensiunea arteriala este una dintre afectiunile extrem de des intalnite si care se regaseste, gratie stresului cotidian, la un numar tot mai mare de persoane!




Ce putem face? In primul rand sa fim constienti ca trebuie sa fim mai atenti la ceea ce facem zi de zi, de la alimentatie, miscare si pana la modul in care reactionam in situatiile stresante, dar sa fim atenti si la monitorizarea acesteia si evident atunci cand este cazul sa luam medicatia corespunzatoare!
Si pentru ca monitorizarea trebuie facuta si acasa nu o data pe luna in cabinetul medicului, uneori poate si mai rar, va recomand sa aveti in casa un tensiometru.

Eu astazi va vorbesc despre cea mai noua lansare!




Din luna decembrie, pe piaÈ›a din România poate fi găsit un  tensiometru nou, revoluÈ›ionar - SENDO ADVANCE 3. Dispozitivul are încorporată tehnologia japoneză HIRA (Heartbeat Irregularity Rate Analyzer), care are rolul de a analiza riscul creat de ritmul neregulat al inimii - aritmia.




HIRA urmăreÅŸte apariÅ£ia aritmiei ÅŸi, după doar È™apte măsurări, determină patru niveluri de risc: de la „Zero“ – totul este în regulă, până la „Nivelul trei“– se recomandă vizită la medic cât mai curând. Scopul acestei tehnologii este ca tot mai mulÅ£i oameni să înÅ£eleagă dacă suferă de aritmie, care este gradul de risc ÅŸi să poată lua măsurile necesare pentru a-ÅŸi proteja sănătatea ÅŸi viaÅ£a.

Conform datelor oferite de World Life Expectancy, în România, 57% din cazurile de deces sunt direct sau indirect legate de problemele hipertensiunii. În baza unor date preliminare rezultate în urma măsurărilor tensiunii arteriale, 13% din populația hipertensivă din Romania prezintă aritmii, însă doar 4% dintre cei afectați sunt conștienți de această condiție. Adesea, aritmia nu constituie o ameninţare la adresa sănătăţii. Unele aritmii însă pot provoca simptome îngrijorătoare sau chiar periculoase pentru viaţă. Acestea pot fi cauza afectării muşchiului cardiac, pot conduce la formarea de trombi și apoi la atac cerebral sau infarct.

SENDO ADVANCE 3 еste un tensiometru sigur, care se poate utiliza uşor la domiciliu. Pentru a măsura nivelul tensiunii arteriale este necesară apăsarea unui singur buton, iar dispozitivul va porni. Acest lucru conferă comoditate, în special pentru persoanele în vârstă şi pentru cele care nu sunt familiarizate cu tehnica.

De asemenea, dispozitivul este prevăzut cu indicatori ce semnalează o poziţionare inexactă şi incorectă a manşetei sau deplasarea în timpul măsurării, ceea ce poate conduce la o măsurare inexactă. Dispozitivul se prezintă pe piaţă într-o cutie special concepută pentru a fi cât se poate de bine protejat în cazul unei căderi nedorite.




Tensiometrul SENDO ADVANCE 3 garantează o măsurare precisă, oferind garanția unui produs sigur, pe care se poate conta în orice moment.

Mai multe informatii aflati aici!

Asadar, cred cu tarie ca fiecare dintre noi suntem responsabil pentru sanatatea noastra si a celor dragi, iar tensiunea arteriala nu ar trebui sa ne dea batai de cap daca o tinem sub observatie!

Cu tot dragul, astept si parerile voastre! As fi tare curioasa sa stiu cati dintre voi au un tensiometru in casa.

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu