Accesorii și încălțăminte de la CCC pentru orice nevoie

 

ccc



Te pregătești pentru o călătorie în luna mai? Nu uita de pantofii comozi si accesoriile necesare! Vei găsi tot ce ai nevoie în magazinele CCC, în aplicația mobilă și pe ccc.eu și te vei putea bucura de o vacanță relaxantă în cel mai stilat mod.


 Luna mai aproape a ajuns. Plănuiești o excursie cu familia la munte, o escapadă la mare cu prietenii sau poate vrei să explorezi locuri noi în propriul tău oraș? Oricare ar fi destinația și planul, merită să te gândești la ținută și încălțăminte confortabile. Completează-ți look-ul de weekend cu accesorii practice și stilate.

 

ccc


Planifici un weekend petrecut în oraș? Descoperă cele mai recente tendințe: balerini super trendy sau adidași cu platformă de la Jenny Fairy, îndrăgite și purtate de supermodelul Emily Ratajkowski! Descoperă papucii și sandalele elegante de la Jenny Fairy, în special cele cu elemente transparente ultra la modă. O tendință vor fi și mocasinii din piele pe talpă solidă de la Badura, pantofii în stil minimalist din noua colecție Lasocki sau balerinii stilați cu o croială Mary Jane de Gino Rossi. Saboții din piele de la Lasocki, mocasinii comozi de la Gino Rossi sau botinele de la Badura sunt perfecte pentru un stil casual, de zi cu zi.


ccc

 

Baza unei escapade de weekend în afara orașului o constituie încălțămintea bine aleasă. Pantofii sport de la Sprandi sunt o combinație de confort, funcționalitate și tendințe actuale. Propunerile sportive sunt perfecte pentru plimbări lungi sau jocuri de echipă. Dacă optezi pentru o plimbare pe munte, asigură-te că verifici linia Earth Gear. Pentru întreaga familie Sprandi a pregătit încălțăminte pentru sarcini speciale, care combină măiestria solidă, soluțiile gândite și cele mai bune tehnologii. În căutarea confortului poți explora gama largă de la branduri mondiale de top, disponibile la CCC - Reebok, Puma, Champion, New Balance, Kappa, Vans.

 

ccc


Completează-ți ținutele de weekend cu accesorii elegante de la CCC. Pentru a te proteja de soare, poartă o șapcă de baseball confortabilă sau o pălărie super la modă. Ochelarii de soare din colecția de primăvară de la Gino Rossi vor fi accesoriul de modă perfect. Adaugă și un rucsac sport confortabil într-o excursie de weekend, în timp ce o geantă de dimensiune XL sau un coș de paie sunt ideale pentru un picnic în afara orașului. Dacă ești fan soluții practice, vei adora borsetele sport sau gențile crossbody. Aceste accesorii mici pot găzdui întocmai lucrurile esențiale, cum ar fi un portofel sau un telefon, oferind libertate suplimentară de mișcare în timpul ieșirilor cu bicicleta sau plimbărilor lungi.

 

ccc


Te-am convins să descoperi încălțăminte și accesorii la cele mai bune prețuri? Explorează oferta CCC și alege produsele potrivite stilului tău, disponibile acum cu reduceri de până la 50%!

 

ccc


Încălțămintea și accesoriile sunt disponibile în magazinele CCC, în aplicația mobilă și pe www.ccc.eu

 

 


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu