Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă

 

perwoll


Perwoll rămâne dedicat misiunii sale de brand, #RethinkFashion, prin care încurajează consumatorii să aibă grijă de hainele lor și să îmbrățișeze ”slow fashion”. 


București, 3 mai 2023 - Detergentul Perwoll Renew anunță relansarea brandului și încurajează sustenabilitatea în modă, prin  mișcarea #RethinkFashion. Detergentul Perwoll Renew este disponibil pe piață, începând cu această lună, având la bază o nouă formulă îmbunătățită cu ingrediente care i-au sporit performanța atât în ceea ce privește îngrijirea țesăturilor, cât și a culorilor. Mai mult, datorită noii formule, acum este nevoie de o cantitate mai mică de detergent pentru rezultate impecabile, ceea ce ajută la reducerea emisiilor de dioxid de carbon. În plus, sticlele de Perwoll lichid sunt realizate în proporție de 75% plastic reciclat, iar cutiile de Perwoll Caps conțin  50% plastic reciclat.


perwoll


Formula actuală are un grad ridicat de îngrijire a fibrelor și oferă un suport îmbunătățit în ceea ce privește rezistența și elasticitatea fibrelor. Astfel, detergentul Perwoll Renew este un expert în protejarea țesuturilor și a culorilor, ajuntând hainele să se păstreze ca noi pentru cât mai mult timp 

Prin încurajarea ideii de sustenabilitate în modă, încă din anul 2019, brandul Perwoll comunică sub umbrela #RethinkFashion, prin care îndeamnă consumatorii să își îngrijească cu atenție hainele și să le combine inspirat pentru a crea ținute noi și a fi mereu în tendințe. Brandul își propune să susțină moda creată cu piese pe care le avem deja în garderoba noastră. Haine pe care, dacă avem grijă de ele corect, le putem purta de mai multe ori în diferite combinații, cu diferite accesorii. Având grijă de hainele noastre în mod corespunzător, putem contribui la reducerea deșeurilor și la protejarea mediului pentru generațiile viitoare. Acesta este un pas mic, dar semnificativ, către un viitor mai durabil.

”Păstrez sau arunc?”, chestionar pentru o garderobă orgaizată și sustenabilă

Pentru a ajuta consumatorii să aibă o garderobă sustenabilă și organizată, Perwoll a conceput chestionarul slow fashion ”Păstrez sau arunc?” Trecând prin toate etapele chestionarului, consumatorii pot descoperi multiple soluții pe care le au privind utilizarea unor haine mai vechi - de la upcycling și retușuri minore pe care le pot face chiar acasă,  până la contractarea de servicii profesionale, donare sau găsirea unor modalități istețe de a se îndrăgosti din nou de fiecare piesă vestimentară.  

Mai multe detalii despre produsele Perwoll (detergent capsule și lichid), idei și sfaturi pentru curățenie și îngrijirea hainelor puteți găsi pe pagina de Instagram @AskTeamClean.ro

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu