Agriro Fresh lansează două game de salate Oliveris Ready to Eat

 

agriro


Cu ocazia împlinirii a 21 de ani pe piață, Agriro Fresh, lansează două noi game de salate sub brandul Oliveris:  Ready to Eat Veggie si Ready to Eat High Protein. 

Gama Veggie cu gust exotic îmbină dulceața fructelor (mango și ananas) cu gustul sofisticat al rucolei, presărat cu mix de semințe de floarea soarelui și dovleac, crutoane vegane gouda, iar dressingul veggie se îmbină armonios și îi dă nota de final pentru a crea armonia perfectă. 


Gama High Protein conține ingredientele necesare pentru un aport consistent de energie pe tot parcursul zilei și este disponibilă în trei variante: Emmental, Cheddar și Goat. Acestea contin o combinație delicioasă de salate proaspete (indivia frisee, radicchio rosso, baby spanac și valeriană), porumb dulce, măsline, semințe de floarea soarelui și dovleac, alături de un sos dulce-acrișor.


agriro


Produsele au fost dezvoltate cu atenție pentru a oferi o opțiune sănătoasă și convenabilă celor care au un stil de viață activ și încărcat, dar care își doresc să se hrănească în mod corect în orice moment al zilei.

Suntem încântați să anunțăm lansarea celor două game, "Ready to Eat Veggie” și “High Protein”. Ne străduim să fim mereu inovatori și să dezvoltăm produse noi, care să răspundă nevoilor și preferințelor consumatorilor noștri.

Noile produse sunt deja disponibile în magazinele Carrefour și Penny Market din toată țara; așteptăm cu nerăbdare să primim feedback-ul dumneavoastră și sperăm că veți încerca noile  noastre game, a declarat Cosmina Măhara, Co-Founder & General Manager Agriro Fresh. 

Produsele Agrio Fresh  sunt create cu ingrediente de înaltă calitate și sunt gândite pentru a oferi un gust delicios și o nutriție echilibrată. 


agriro


Despre Agriro Fresh


Cu o prezență de peste 20 de ani pe piață, Agriro Fresh este producător de salate proaspete, ready to eat și plante aromate, cu un portofoliu de peste 150 de produse.

Portofoliul Agriro Fresh include trei branduri: “Oliveris”, “Master F

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu