O clipă pentru prospețime: lifting instant din fiolele ISDIN Instant Flash!


ISDINȘtii momentul acela când te uiți în oglindă și te întâmpină o față obosită pe care aproape nu o mai recunoști, pentru că în tine, de fapt, fierbe un ocean de viață și creativitate? 


       Ai ajuns într-un moment al vieții în care ai timp și substanță interioară ca să întreprinzi, ca să strălucești, să oferi, să creezi valoare. Ești un vulcan în interiorul tău - dar oglinda îți înfățișează o piele mai degrabă ternă, riduri mai mult sau mai puțin profunde peste tot, contururi și trăsături estompate și greu puse la încercare de gravitație. Și ți-ai dori ca într-o clipă să poți arăta exact pe măsura vulcanului tău interior, a tinereții din tine. „Vise“, îți spui, crezându-te realistă. Totuși, cu adevărat realist este să îți spui: Fiole ser pentru lifting ISDIN Instant Flash! Aplică jumătate de fiolă și urmărește rezultatul - în 15 minute chipul din oglindă va începe să semene din ce în ce mai mult cu ceea ce îți dorești și ceea ce te reprezintă, pe tine și gândurile tale tinere și dinamice!


Combinația perfectă dintre Știință și Frumusețe

       ISDINCEUTICS este brand-ul estetic al companiei ISDIN, creat pentru a oferi rutine performante de îngrijire a pielii în vederea prevenirii și corectării fotoîmbătrânirii. ISDINCEUTICS valorifică înțelegerea profundă a nevoilor de îngrijire a pielii acumulată în decenii de cercetare și inovare în laboratoarele ISDIN, autoritatea în industria de fotoprotecție. Produsele dermocosmetice puternice, susținute de comunitatea științifică, sunt dezvoltate cu ingrediente active inovatoare pentru a dezvălui o frumusețe naturală. 


ISDIN


Lifting instant cu fiolele ISDIN Instant Flash

       Dacă dorești un produs cu efect de lifting imediat și de durată, cu acțiune instantanee de atenuare a ridurilor și a liniilor de expresie, l-ai găsit în aceste fiole. Formula sa bogată în Peptide Q10 ajută la energizarea tenului prin ștergerea semnelor de oboseală și stres.


Cum se produce acest efect de lifting? Prin acțiunea a trei categorii de ingrediente:


1. LiftFirm 

Este ingredientul care acționează instantaneu, producând un efect de lifting imediat și de durată. Ajută la atenuarea ridurilor și a liniilor de expresie.  

Structural, este o rețea de doi biopolimeri de origine naturală (din arbustul spinos Tara din Peru și respectiv dintr-o specie de alge roșii - mușchiul de mare elkhorn). Aceștia sunt legați printr-o tehnologie inovatoare, brevetată, care formează un film non-ocluziv, rezistent și flexibil, care fuzionează cu pielea.


2. Peptide Q10

Revigorează tenul, eliminând semnele de oboseală și stres, având ca rezultat o piele mai netedă.

Practic, pielea are capacitatea de a se proteja de oxidare, de a se regenera și reîntineri singură, grație capacității sale de a produce enzime Q 10. Însă, nivelul producției naturale de Q10 scade continuu și accelerat odată cu vârsta, începând de la 20 de ani. Scăderea se manifestă dramatic după 50 de ani, când producția de colagen se reduce cu nu mai puțin de 75%. Studiile de laborator au demonstrat că, la persoanele cu vârste peste 50 de ani care au folosit Peptidele Q 10, capacitatea de sinteză a Q10 a crescut cu 46% față de grupul persoanelor care nu au folosit această substanță. Peptidele Q10 furnizate de fiolele Instant Flash de la ISDIN sprijină producția naturală de enzime antioxidante Q 10.


3. LineBoost

Este o combinație de trei ingrediente cu acțiune anti-îmbătrânire și hidratantă, care întinerește în mod vizibil aspectul tenului.

- Extractul de Helichrysum stoechas este un ingredient anti-aging, care stimulează sinteza de colagen;

- Biosaccharide gum-1 este o polizaharidă care calmează și hidratează pielea;

- Acidul hialuronic este, prin excelență, hidratant. Acest produs conține o combinație de 2 tipuri de acid hialuronic, unul cu masă moleculară medie, iar cel de-al doilea are masă moleculară mică, pentru a hidrata pielea din interior.


După numai 15 minute de la aplicarea fiolei, ridurile se atenuează mult - efectele au fost demonstrate în laborator pe 2 tipuri de riduri foarte răspândite și supărătoare: laba-gâștii - „evantaiele“ de la ochi -  și complexul de riduri de pe frunte.


Înainte de a utiliza fiolele, acestea se agită. Aplicați ½ dintr-o fiolă pe pielea curată și uscată a feței, gâtului și decolteului, masând până la absorbția completă. Apoi se poate aplica direct machiajul. După deschidere, utilizați fiola în termen de 48 de ore.


Nu toate clipele sunt la fel: clipa în care folosești una din fiolele ISDIN Instant Flash este pașaportul tău pentru frumusețe imediată, tinerețe regăsită și încredere în tine înnoită!


Preț - începând cu 71 de lei cutia.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu