PANDORA LANSEAZĂ SERVICIUL DE GRAVURĂ ÎN ROMÂNIA

 

pandora



Unicitate şi personalizare la un nou nivel? Da, este posibil cu noul serviciu de gravură Pandora. Fie că este vorba de un nume sau de un mesaj semnificativ, acest beneficiu va oferi o notă de individualitate fiecărei ţinute, iar cadourile vor avea o însemnătate extraordinară. 


pandora


În câteva minute, mașina de gravat garantează cea mai înaltă calitate și îngrijire. Primul pas este selectarea talismanului, apoi clienţii sunt aşteptaţi la zona dedicată, unde consultanţii Pandora din magazin le stau la dispoziţie pentru a-şi selecta textul, fontul și simbolul. În scurt timp, mesajul personalizat va fi gata. 


pandora


Bijuteriile care pot fi personalizate sunt talismane şi pandantive ce se potrivesc atât cu brățările Moments cât și cu cele Reflexions.


pandora



Serviciul este disponibil doar în magazinul Pandora din Palas Iaşi şi costă 49 RON, pentru un număr limitat de caractere, pe anumite bijuterii selectate.



DESPRE PANDORA

PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de țări, de pe șase continente,  prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept. Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume și își creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint și aur reciclate Compania intenționează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 și s-a alăturat inițiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanț valoric. Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga și a generat vânzări în valoare de  2.5 miliarde de euro în 2020.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu