Protecție hepatică și siluetă de invidiat, cu Slaboficat Slim!

 

slaboficat



Sezonul estival este la un singur pas distanță și e firesc să ne gândim la vacanțe, la plaje însorite, la valurile mării sau poate la drumeții în munți. Începem deja să scoatem de la… iernat garderoba de vară și să probăm articolele vestimentare. Ups! Alimentația specifică sezonului rece, bogată în grăsimi de origine animală, și chiar și cea a Sărbătorilor Pascale, nu de foarte mult timp încheiate, ne-au adus nedoritele kilograme în plus. Care se văd, dar se și simt. STOP! E timpul să luăm măsuri, iar lucru acesta este important nu doar din punct de vedere estetic – chiar dacă acesta este primul gând – cât și pentru sănătatea organismului nostru indiferent de anotimp!


Ficatul nostru, chiar dacă nu este… ”zgomotos” și nu dă semnale de avertizare că nu se simte tocmai bine, nu ar trebui neglijat. Mai cu seamă, pentru că este un organ vital, cu cele mai multe și mai diversificate funcții. Kilogramele acumulate se văd cu ochiul liber, dar și pe cântar, se văd în măsurile hainelor, iar ecografic se poate vedea că și ficatul poate deveni mai gras. Și nu doar kilogramele îl afectează, ci și stilul de viață: fumatul, consumul de alcool, lipsa somnului, oboseala, stresul cotidian…


slaboficat


Ca să revenim la o greutate optimă, la care și ficatul, dar și noi, în general, să ne simțim mai bine, în primul rând trebuie luate o serie de măsuri în privința stilului de viață:


Mănâncă porții mai mici și mai des, pentru a asigura o distribuție uniformă a funcției hepatice. (Cinci mese mici pe zi, în loc de trei consistente.)

Mestecă îndelung pentru a ajuta la digestie.

Limitează aportul de grăsimi și alimente procesate.

Renunță la prăjeli și alege să prepari alimentele la grătar sau la cuptor.

Consumă zilnic legume și fructe proaspete.

Bea cel puțin doi litri de apă pe zi pentru a favoriza eliminarea toxinelor din organism.

Limitează consumul de alcool și renunță la fumat, pentru că ambele dăunează grav ficatului.

Impune-ți să faci zilnic mișcare, fie exerciții fizice, fie plimbări lungi.


slaboficat


Dacă vrei să ai grijă de ficat și în același timp să menții o greutate corporală optimă, Slaboficat Slim te ajută cu ambele lucruri. Acțiunea dublă a produsului Slaboficat Slim se datorează ingredientelor sale: fructe de Armurariu (conțin silimarină, care protejează celulele hepatice de acțiunea radicalilor liberi și contribuie la regenerarea celor afectate), colină (menține funcția normală a ficatului și contribuie la metabolizarea normală a lipidelor și homocisteinei), extract de Curcuma longa (protejează și detoxifică celulele hepatice) și extract de boabe de Piper negru, care intensifică metabolismul și ajută la eliminarea toxinelor prin eliminarea excesului de apă din organism.


Caută în farmacii Slaboficat Slim! Pentru ficat si siluetă!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu