Start la sezonul festivalurilor cu noua colecție Jenny Fairy

 

jenny fairy



E timpul să deschidem oficial sezonul festivalurilor! Brandul Jenny Fairy disponibil la CCC se aliniază celor mai puternice tendințe, evocând nostalgia și stilul nebunesc al anilor 2000. Lasă-te purtată într-o aventură muzicală și vestimentară alături de Rosalie, vedeta celei mai recente campanii.

În așteptarea festivalurilor muzicale de vară, brandul Jenny Fairy îmbrățișează estetica y2k. În acest sezon al aventurilor și explorării, stilul boho va fi înlocuit cu cele mai puternice tendințe venite direct din anii 2000. Cea mai recentă colecție capsulă de la Jenny Fairy a fost creată cu gândul la toți iubitorii de muzică, modă și vibe rock.


jenny fairy


Inspirat de stilul unor persoane cheie în modă încă de acum două decenii, brandul Jenny Fairy aduce tendințele pe terenul de festival, creând cea mai râvnită colecție a acestui sezon. Încălțămintea și gențile din colecția FESTIVAL sunt un mix inspirat de vibe-uri rock și stilul motociclist, care se vor potrivi perfect ținutelor îndrăznețe de vară. Imaginea campaniei este cântăreața poloneză și iubitoarea de vibe-uri underground, Rosalie.


jenny fairy


În acest sezon, brandul preferat de influențatori se concentrează pe elemente caracteristice. Cizmele elegante de cowboy și cizmele expresive de motociclist de la Jenny Fairy sunt echipate cu tălpi grele, concepute special pentru terenurile festivalurilor. Colecția este completată de genți în stil motociclist și accente rock sub formă de nituri și catarame metalice.


jenny fairy


Descoperă accesoriile favorite din colecția capsulă Jenny Fairy Festival sunt disponibile în magazinele fizice CCC, în aplicația mobilă și pe ccc.eu.


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu