Ser corector Anti-Age Global Yves Rocher


yves rocher


ÃŽn cautarea unei solutii pentru a încetini îmbatrânirea pielii, cercetatorii nostri în Cosmetica Vegetala® au fost inspirati de Gemoterapia, cunoscuta si ca stiinta mugurilor.

ÃŽn miezul mugurelui se afla toate elementele de baza necesare vietii sidezvoltarii plantei: vitamine, minerale si multi alti nutrienti.


Mugurele formeaza o parte remarcabila a plantei deoarece are capacitatea de a forma orice alt organ al plantei: frunza, radacina, tulpina si floare. Deoarece mugurii contin toata puterea viitoare a plantei, expertii Yves Rocher au fost inspirati de Gemoterapie si au creat un Nectar Vegetal pretios, pentru capacitatea sa unica de reînnoire, pentru a formula gama noastra Anti-Age Global.


INGREDIENTE DEORIGINE NATATURALA 95%


DUPA 7 ANI DE CERCETARE ÃŽN BIOTEHNOLOGIA PLANTELOR SI ÃŽMBATRÂNIREA CELULARA / 3 BREVETE, OAMENII DE STIINTA YVES ROCHER AU REUSIT SA TRANSFORME ACEASTA INSPIRATIE ANCESTRALA ÃŽN COSMETICA VEGETALA®.


Ei au ales un proces biotehnologic brevetat ce permite, dintr-o singura mostra de mugur de Syringa, selectionarea, înmultirea si îmbogatirea celulelor regenerative vegetale, pentru a dezvolta un ingredient activ inovator si concentrat în molecule active anti-age: NECTAR VEGETAL OBTINUT DIN MUGURI.



CONCENTRAT VEGETAL CU EFICACITATEA ANTI-AGE GLOBAL


Acest nectar vegetal obtinut din muguri actioneaza în miezul celulei pielii pentru o reînnoire celulara exceptionala:


• Fibroblaste, surse de producie de colagen, sunt reînnoite mai repede +20% în 72H


• Comunicarea celulara este recreata pentru reînnoirea celulara în armonie



REZULTATE


Imediat, textura pielii devine mai catifelata, iar tenul este neted si luminos. Dupa o luna de utilizare, tenul este redensificat si revitalizat.


MOD DE UTILIZARE


Sustrage câteva picaturi din formula cu ajutorul pipetei, creata special pentru a oferi doza potrivita de produs. Apoi aplica putina presiune pe ten si maseaza cu delicatete, pornind din centru catre extremitati. Acest ser cu textura fl uida si hidratanta se aplica dimineata si seara,pe tenul curatat în prealabil. Serul corector actioneaza în profunzimea pielii pentru o regenerare celulara exceptionala în 72 de ore, iar toate semnele de înaintare în vârsta sunt corectate.




SERUL CORECTOR ANTI-ÂGE GLOBAL are urmatoarele atribute:


- DE 4X MAI MULTE CELULE NOI LA NIVELUL PIELII DUPA 5 ZILE 


-TEN LUMINOS  cu +111% mai mult


-TEN MAI UNIFORM  cu 72% mai mult


-RIDURI REDUSE cu 12% mai mult


-TEN MAI FERM cu 80% mai mult


-TEN REDENSIFICAT cu 95% mai mult


Este clar de incercat si o buna oportunitate pentru noi sa ne mentinem tineretea tenului!


Kisses!






















CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu